A2

«Η θετική μας σκέψη είναι με τον Κώστα»

«Η θετική μας σκέψη είναι με τον Κώστα»

Σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις παραμένει στο νοσοκομείο Ηρακλείου ο αθλητής του ΟΦΗ Κώστας Λεονταράκης ο οποίος το πρωί της Παρασκευής είχε σοβαρό τροχαίο…

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ειδικότερα του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, για το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο αθλητής της Κρητικής ομάδας Κώστας Λεονταράκης.

Ο βολειμπολίστας του ΟΦΗ νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ και οι ιατροί τονίζουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. «Η θετική σκέψη όλων μας, είναι με τον  Κώστα, για να ξεπεράσει αυτήν την περιπέτεια που περνάει και να επιστρέψει γρήγορα μαζί μας» αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ατύχημα σημειώθηκε όταν η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε ο αστυνομικός συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο, αλλά και κλιμάκιο της τροχαίας, προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες του ατυχήματος.

Τόσο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, που είναι και υπεύθυνος για το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, όσο και αθλητές και μέλη της ομάδας, βρίσκονται στο πλευρό του αθλητή.

ΠΗΓΗ : Gentikoule.gr

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...