Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Τουρκάλα Τζέϊντα Ακτάς στη Θέτιδα

Η Τουρκάλα Τζέϊντα Ακτάς στη Θέτιδα

Η Τουρκάλα διεθνής ακραία Τζέιντα Ακτάς είναι το νέο απότημα της Θέτιδας και στην πρώτη της παρουσία εκτός συνόρων θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα της Βούλας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ξεκινώ ένα νέο ταξίδι στην καριέρα μου με τη νέα μου ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που θα συνεργαστώ με την Θέτιδα Βούλας στην Ελλάδα.
Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος αυτής της ομάδας και της οικογένειας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να περιμένω, ώστε να επιτύχω νέους στόχους και να ζήσω σε μια από τις καλύτερες πόλεις της Ελλάδας με την Θέτιδα!
Μείνετε συντονισμένοι για τη νέα σεζόν … Σας ευχαριστώ πολύ!», ανέφερε η νεοαποκτηθείσα παίκτρια της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Ο Α.Σ.Π.Θέτις Βούλας καλωσορίζει στην οικογένεια του με ιδιαίτερη χαρά την διεθνή Τουρκάλα ακραία Τζέϊντα Ακτάς (1.91, 18/08/1994), η οποία θα αποτελέσει την φετινή σεζόν ένα από τα ισχυρά όπλα της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε με την ομάδα της PTT Spor στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ αυτή η σεζόν θα είναι η πρώτη της εκτός Τουρκίας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Kuzeyboru, Besiktas, Beylikduzu, VakıfBank Türk Telekom, Nilufer Belediyespor, Halkbank Ankara, Canakkale Belediyespor.

Καλωσορίζουμε την Τζέϊντα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την Θέτιδα.