CEV CUP

IBB Polonia: Με «γαλανόλευκο» τρίο για την πρόκριση στους «8»

IBB Polonia: Με «γαλανόλευκο» τρίο για την πρόκριση στους «8»

Έπειτα από δύο εβδομάδες φιλοξενίας και εντατικών προπονήσεων στην έδρα της πολωνικής Σκρα Μπελσατόφ, η βρετανική  ΙΒΒ Polonia, του Έλληνα τεχνικού, Βαγγέλη Κουτουλέα και των διεθνών μας Ανέστη Δαλακούρα και Μάκη Κανέλλου, ταξιδεύει σήμερα στη Γαλλία, όπου με “προίκα” τις πολύτιμες εμπειρίες από την ιστορική περιπέτεια του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, κυνηγάει πλέον τη διάκριση στο CEV Cup.

Την Τρίτη 15/12 οι πρωταθλητές Βρετανίας, με τον Σουηδό πρώην πρωταθλητή του Ηρακλή, Μάρκους Νίλσον να έχει ενσωματωθεί στην αποστολή, η IBB Polonia θα αντιμετωπίσει στη “φούσκα” του Μονπελιέ την σερβική Νις, στο πλαίσιο των “16” της φετινής διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που η αγγλική ομάδα των “δικών μας” παιδιών ξεπεράσει το εμπόδιο της σερβικής αντιπάλου της και εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους “8”, θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τη νικήτρια της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ της γαλλικής οικοδέσποινας Μονπελιέ και της σερβικής Μλάντι Ράντνικ Ποζάρεβατς.

Δείτε στο video την χθεσινή άφιξη του Σουηδού “μπόμπερ” Μάρκους Νίλσον στην Πολωνία, μαζί με μία ακόμη φίλη της βρετανικής ομάδας.