DARK ROOM

Είδε… πουλάκια ο Σάντερ (vid)

Είδε… πουλάκια ο Σάντερ (vid)

Στον 5ο… γύρο της αναμέτρησης με τη Βερόνα, ο Σέρβος διαγώνιος της Περούτζια, Ατανασίεβιτς  δεν χρειάστηκε ούτε άπερκατ, ούτε κροσέ, ούτε ντιρέκτ για να βγάλει “νοκ άουτ” τον διεθνή Αμερικανό, Σάντερ και να πανηγυρίσει με 3-2 σετ τη σπουδαία νίκη της ομάδας του.

Στην πυγμαχία ο όρος «νοκ άουτ» σημαίνει το να παραμείνει ένας πυγμάχος πεσμένος στο καναβάτσο μετά από χτύπημα του αντιπάλου του και μετά από το μέτρημα του ορισμένου χρόνου, οπότε και θεωρείται ηττημένος.

Κάτι αντίστοιχο, είδαμε και στο πρόσφατο ματς της 12ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος στη Βερόνα, όπου η φιλοξενούμενη Περούτζια, με 26 πόντους του Ατανασίεβιτς, επιβλήθηκε με 3-2 σετ των γηπεδούχων.

Μάλιστα στο τάι μπρέικ του ματς ένα δυνατό “καρφί” του Σέρβου συμπαίκτη του δικού μας Τζιουμάκα, αποδείχθηκε αρκετό, για να ξαπλώσει στο έδαφος τον αντίπαλό του, Σάντερ, που από το χτύπημα του αντιπάλου του είδε… πουλάκια!

Ο Σάντερ σηκώθηκε για μπλοκ και από το χτύπημα της μπάλας στο κεφάλι”είδε τον ουρανό σφοντύλι”. Φυσικά το ματς σταμάτησε και συμπαίκτες και αντίπαλοι του άτυχου άσου έσπευσαν να δούνε αν είναι καλά ο Αμερικανός άσος.

Μαζί και το ιατρικό επιτελείο της Βερόνα, που έβαλε προληπτικά ένα κολάρο στο λαιμό του Σάντερ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, όπου δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, επέστρεψε σπίτι του.

Δείτε το σχετικό video