BEACH VOLLEY

Ηead coach του Κυπριακού μπιτς, ο Κουτουλέας!

Ηead coach του Κυπριακού μπιτς, ο Κουτουλέας!

Αποχωρεί από την Αγγλία, ο Βαγγέλης Κουτουλέας και αναλαμβάνει  head coach των εθνικών ομάδων της Κύπρου στο μπιτς βόλεϊ. Ο Καλαματιανός πρώην άσος του βόλεϊ που δούλεψε έξι χρόνια στη ‘Γηραιά Αλβιόνα” και ηταν προπονητής στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΙΒΒ Πολόνια Λόντον, με την οποια μάλιστα πρόσφατα κατέκτησε το κύπελλο Αγγλίας, κόντρα στην Τιμ Νορθρούμπια με 3-2, όπως είχε αναφέρει το Volleyplanet (3/4), ανακοίνωσε την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του μέσα απο ανάρτηση στο λογαριασμό στο f/b.

Κoutouleas beach-89

Χαρακτηριστικά  αναφέρει:

«Το τελευταίο μου τουρνουά σαν παίκτης έλαβε χώρα στην ίδια άμμο (2001) που ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου σαν προπονητής, 15 χρόνια μετά..

Σε γνώριμα και αγαπημένα εδάφη αναλαμβάνω ένα έργο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του beach volley στην Κύπρο, σαν head coach των εθνικών ομάδων .

2.500 μέρες στην Αγγλία και είμαι ευγνώμων για ότι έζησα εδω, με νοσταλγία και πολύ εκτίμηση για όλους όσους έχω συναναστραφεί και για οτι πετύχαμε μαζί, μα είναι ώρα να ανοίξει μια καινούργια σελίδα στη ζωή μου.
Δεν είναι εύκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου με λέξεις!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ !»