Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ηγέτης με…τρέλα

Ηγέτης με…τρέλα

Αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι από την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα Ανδρεόπουλος και Πρωτοψάλτης με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να δίνει το χρίσμα του ηγέτη στον νεαρό ακραίο, ενώ ο Πρωτοψάλτης δήλωσε στις κάμερες της NOVA έτοιμος για τη νέα μάχη της Πέμπτης.

Ανδρεόπουλος : «Γιός μου ο Πρωτοψάλτης»

Για τον Πρωτοψάλτη: «Ο Θανάσης είναι γιός μου. Κάνει εκπληκτικά πράγματα, είναι μεγάλος παίκτης, είναι Παναθηναϊκός, θα μείνει εδώ για πολλά χρόνια και θα κουβαλήσει τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του». Σε εκείνο το σημείο ο Πρωτοψάλτης τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή μου που αυτά τα λόγια έρχονται από μια μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι… καβάλα στο άλογο, ο Ανδρεόπουλος είπε: «Δεν είμαστε καβάλα στ’ άλογο. Είναι μια πολύ δύσκολη σειρά. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για την Πέμπτη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει δρόμο ακόμη. Ευχαριστούμε αυτές τις ομάδες για τρία εξαιρετικά παιχνίδια έως τώρα».

Για την ισοφάριση σε 2-2: «Δεν ελέγξαμε γρήγορα το τρίτο σετ, το ματς έγινε επιθετικό και αυτό δεν βολεύει το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Μας έφερε νευρικότητα μέχρι και τους πρώτους πόντους του πέμπτου σετ. Εκεί ο Πρωτοψάλτης το άλλαξε αυτό. Ηρέμησε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Πρωτοψάλτης : «Με την ίδια τρέλα»

Ραντεβού με τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την πρόκριση την Πέμπτη έδωσε από αέρος Nova ο Θανάσης Πρωτοψάλτης που ήταν σε δαιμονισμένη μέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός ακραίος των «πράσινων» αναφερόμενος στην αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού δήλωσε «Είναι τιμή μου που ακούω το όνομά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για τον κόσμο μας. Κερδίσαμε όλοι μαζί. Περιμένουμε τον κόσμο μας ξανά την Πέμπτη να δώσουμε την ίδια μάχη».

Όσον αφορά το προβάδισμα με 2-1 πλέον στα ημιτελικά τόνισε «Ο Παναθηναϊκός το έχει κάνει δυο φορές. Μένει άλλη μια. Παίζουμε καλά σαν σύνολο και με πάθος».

Απαντώντας αν τέτοιες εμφανίσεις τον μετατρέπουν από νεαρό σε άντρα υπογράμμισε «Σίγουρα γίνεσαι πιο έμπειρος. Είναι τιμή μου που το κάνω με αυτόν τον σύλλογο. Συνεχίζουμε όλοι μαζί».

Σχολιάζοντας το ματς της Πέμπτης δήλωσε  «Το επόμενο παιχνίδι θα είναι σαν το σημερινό. Η ίδια μάχη, ο ίδιος κόσμος, με την ίδια τρέλα».

Τέλος μιλώντας για την απόδοση της ομάδας που προηγήθηκε με 2-0 αλλά χρειάστηκε το 5ο σετ εξήγησε «Είναι αυτά τα κενά διαστήματα που φοβόμαστε από την αρχή της σεζόν. Δυστυχώς εμφανίστηκαν σήμερα. Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να παίξουμε καλύτερα».