BEACH VOLLEY

«Υιοθετήθηκαν» οι Εθνικές ομάδες Beach volley

«Υιοθετήθηκαν» οι Εθνικές ομάδες Beach volley

Σε μια εποχή δύσκολη για χορηγίες οι Εθνικές μας ομάδες Beach volley ανδρών – γυναικών έπειτα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «υιοθετήθηκαν» από τις εταιρίες όπου και θα αναλάβουν τα έξοδα προετοιμασίας τους εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Τέσσερεις χορηγούς ή καλύτερα συμπαραστάτες στην δύσκολη προσπάθεια τους για πρόκρισή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016 απέκτησαν οι Εθνικές μας ομάδες Beach Volley.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του προέδρου της Σπύρου Καπράλου ο οποίος εμπνεύστηκε και… «έτρεξε» το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ριο 2016», οι Εθνικέ μας ομάδες της άμμου απέκτησαν τρεις πολύτιμους χορηγούς και κοιτάνε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Συγκεκριμένα οι εταιρίες SWISSMARINE INC, ΑΚΤΑΙ ΤΗΝΟΥ και STOIXIMAN.GR όπως ανακοινώθηκε στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΟΕ αναλαμβάνουν τα έξοδα προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών (Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη), ενώ ο Γιάννης Κατσαράς τους αθλητές της ανδρικής ομάδας (Κοτσιλιάνος/Ζουπάνι)….

Συνολικά από το πρόγραμμα που παρουσίασε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή 28 εταιρείες, τράπεζες και ιδιώτες, θα στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια που κάνουν 55 αθλητές και αθλήτριές προκειμένου να βρεθούν στην Βραζιλία.