ΔΙΕΘΝΗ

Οικογενειακά… δράματα στο Κατάρ (foto)

Οικογενειακά… δράματα στο Κατάρ (foto)

Μπορεί η ομάδα του δικού μας, Ζένια Γκόρτσανιουκ, Αλ Σαάντ να αποκλείστηκε με “ψηλά το κεφάλι” από τη συνέχεια του Emir Cup, ωστόσο η διοργάνωση των αστέρων στο Κατάρ κρύβει πολλά… οικογενειακά δράματα.

Επειδή λοιπόν “τους φίλους τους διαλέγουμε, τους συγγενείς όχι” ο  διεθνής Ιταλός άσος, της Αλ Ραγιάν, Κριστιάνο Σαβάνι φαίνεται να έχει βρει το μπελά του από τον πεθερό του, Λιούμπομιρ Τράβιτσα.

Χθες λοιπόν στο πλαίσιο των αγώνων του Emir Cup που ολοκληρώνεται στο Κατάρ στις 16 Μαϊου ο Σαβάνι ηττήθηκε με 3-1 σετ από την Αλ Αράμπι, ομάδα του πεθερού του, Λιούμπομιρ Τράβιτσα.

Cristian_Savani_Mihaela_Travica

Ο Ιταλός συμπαίκτης του Κουβανού πρωταθλητή Ευρώπης της Ζενίτ Καζάν, Βιλφρέντο Λεόν, έχει παντρευτεί την κόρη του καταξιωμένου προπονητή, Μικαέλα και έχουν μία κόρη τη γλυκύτατη, Μία και πρόσφατα γιόρτασαν μαζί με τον παππού τα πρώτα γενέθλια της μικρούλας στο Κατάρ.

Το πιο ενοχλητικό όμως είναι πως αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μέσα σε λίγες μέρες, καθώς στις 2 Μαϊου ο Σαβάνι έχασε ξανά με 3-1 σετ από τον πεθερό του στον τελικό του Κυπέλλου του Κατάρ, όπου η Αλ Αράμπι διατήρησε τα κεκτημένα.

lionel_marshal_placi

Πάντως η παρέλαση των αστέρων συνεχίζεται στο Κατάρ, προς τιμήν του Εμίρη, καθώς μετά τους Χουαντορένα, Σαβάνι, Λεόν, Γκρόζερ και πολλούς άλλους σπουδαίους παίκτες, πριν από λίγες ώρες ο Λιονέλ Μάρσαλ ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την Ελ Τζαίς του Ιταλού τεχνικού, Καμίλο Πλάτσι.