ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οικονομίδου: «Να γυρίσω στον ΠΑΟ όσο πιο… αργά γίνεται»

Οικονομίδου: «Να γυρίσω στον ΠΑΟ όσο πιο… αργά γίνεται»

Η διεθνής διαγώνια του Παναθηναϊκού, Μαρία Οικονομίδου, μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» έκανε έναν πρώτο μίνι απολογισμό για τα παιχνίδια του Α’ ομίλου, τόνισε ότι η γαλανόλευκη θα “χτυπήσει” όλα τα παιχνίδια και με τις ευχές των συμπαικτριών της και του σταφ στο Τριφύλλι ευχήθηκε να… ενσωματωθεί όσο πιο αργά γίνεται!

Η διεθνής άσος κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό, τόνισε: «Δε περιμέναμε τη νίκη με τη Τουρκία στην Πρεμιέρα, αλλά κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση που κάναμε. Τη Γαλλία το θέλαμε και το πιστεύαμε ότι θα την κερδίσουμε. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε τη νίκη και το «τρίποντο». Κάναμε το πρώτο βήμα για να έρθουμε πιο κοντά στον στόχο μας που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση». Και μετά την Κυριακάτικη δεύτερη νίκη της ομάδας η ελληνίδα διαγώνια ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένες, που καταφέραμε και πήραμε τη νίκη κόντρα στην Φινλανδία. Το αξίζαμε και τα καταφέραμε και τώρα είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση»!

Σχετικά με το τι της είπαν οι συμπαίκτριές της στο «τριφύλλι»: «Τα κορίτσια στον Παναθηναϊκό μου είπαν να γυρίσω όσο πιο… αργά γίνεται κοντά τους. Μου στείλανε όλες συγχαρητήρια και φυσικά ο προπονητής μου και το σταφ. Από εκεί και πέρα οι πρώτοι που με πήραν τηλέφωνο για να με συγχαρούν ήταν οι γονείς μου φυσικά, που λόγω… άγχους δεν αντέχουν να είναι εδώ»!

«Κλείνοντας» για το σημερινό παιχνίδι η Μαρία Οικονομίδου τόνισε: «Σίγουρα και το ματς με τη Βουλγαρία θα το χτυπήσουμε. Δεν πρόκειται να παρατήσουμε κανένα παιχνίδι. Θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και από αυτό το παιχνίδι και μακάρι να έρθει η τρίτη νίκη, που θα μας βάλει ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία»!