Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οικονόμου: «Ολοκληρώθηκε το όμορφο ταξίδι»

Οικονόμου: «Ολοκληρώθηκε το όμορφο ταξίδι»

Μπορεί σύμφωνα με τον Καβάφη “το ταξίδι μετράει περισσότερο από τον προορισμό”, ωστόσο όταν η άφιξη στον τελικό σου στόχο, συνδυάζεται με ιστορικές στιγμές στη ζωή σου, τότε δεν έχεις παρά να ευχαριστείς την τύχη και τους συνοδοιπόρους σου. Αυτό έπραξε  και ο τεχνικός του Α.Ο Θήρας, ο οποίος λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του νησιώτικου συλλόγου για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν παρέλειψε κανέναν, από το ηφαιστειογενές νησί, στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Οικονόμου

“Θεωρώ πως όλα τα ταξίδια έχουν ένα τέλος. Έτσι και για μένα έφτασε στο τέλος του αυτό το όμορφο ταξίδι με τον ΑΟ ΘΗΡΑΣ που μου επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις και ιδιαίτερες στιγμές.
Όλους αυτούς τους μήνες, από τον Φεβρουάριο του 2015 ως και σήμερα έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να εισέλθει και να παραμείνει η ομάδα της Σαντορίνης στην ελίτ του Γυναικείου βόλεϊ και αισθάνομαι πραγματικά περήφανος για το γεγονός της πρώτης συμμετοχής από επαρχιακή ομάδα σε τελικό πρωταθλήματος, όπως και της πρώτης συμμετοχής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε αυτό το ταξίδι όμως είχα και συνοδοιπόρους, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην συνεργασία μας, οπότε με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω:
• όλες τις αθλήτριες με τις οποίες συνεργάστηκα αυτά τα 2.5 χρόνια και να δηλώσω ότι πραγματικά νοιώθω τιμή που δούλεψα μαζί τους για έναν κοινό στόχο, που ήταν η επιτυχία της ομάδας .
• την οικογένεια του κ. Πατινιώτη Σπύρου καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ του τμήματος βόλεϊ γυναικών. Τον Πρόεδρο κ Σκοπελίτη Γιώργο, τον κ. Σπυριδάκη Γιώργο, τον κ. Βαμβακούση Κώστα και τον κ. Μέντα Θανάση για το γεγονός πως η συνεργασία μας υπήρξε άψογη και η στήριξη ήταν θερμή καθ’ όλη την περίοδο, που βρισκόμουν στην ομάδα.
• Τους εφόρους – team managers: κ. Σιγάλα Σπυριδούλα , κ. Ζωιτού Κωνσταντίνα, κ. Νομικό Γιώργo, κ. Kατσικογιάννη Γιώργο, κ. Αρβανίτη Γιώργο ,τους φροντιστές: κ. Δημησιάνο Νεκτάριο και κ. Ντρέλλα Παναγιώτη, αλλά και όλους τους υπαλλήλους του ΔΑΠΠΟΣ και ειδικά τον κ. Παπαδημητρόπουλο Κώστα για την υποστήριξη, τη βοήθεια και τη συνεργασία που μου παρείχαν πρόθυμα κατά την διάρκεια της θητείας μου .
• Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας με επικεφαλή τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Τσώλο Ιωάννη και τον παθολόγο μας κ. Μάστακα Άρη. Τους φυσιοθεραπευτές μας κ. Παναγιωταρά Άκη, κ. Σπαθάρη Νίκο, κ.Νακαστσή Αλέξη και κ. Γρηγορίου Γιάννη οι οποίοι όλοι ανεξαιρέτως βοήθησαν και συνέβαλλαν, με την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών τους, στην πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.
• Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, κ. Γκότση Σωτήρη, κ. Σομπόνη Γιώργο και κ. Σαμιωτάκη Δημήτρη για τη συνεργασία και τη βοήθειά τους, όσο αφορά την προπόνηση και τους αγώνες της ομάδας. Θεωρώ τον εαυτό μου δε, πολύ τυχερό που συνεργάστηκα με αυτό το team ανθρώπων.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στους κατοίκους του νησιού, από τον πιο απλό φίλαθλο της ομάδας, μέχρι και τους Volcans , που με την αγάπη και την ζεστασιά τους δεν σταμάτησαν ακόμη και στα δύσκολα να στηρίζουν την ομάδα και χωρίς αυτούς καμία επιτυχία της ομάδας δεν θα είχε πραγματοποιηθεί” .

Με τιμή & εκτίμηση
Οικονόμου Απόστολος

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!