Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οικονόμου: «Στόχος τετράδακαι πλέι οφ.

Οικονόμου: «Στόχος τετράδακαι πλέι οφ.

Ο προπονητής του Α.Ο Θήρας, Απόστολος Οικονόμου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94,6 έπλεξε το εγκώμιο της διοίκησης της ομάδας της Σαντορίνης ενώ έθεσε στόχο την τετράδα και τα πλέι οφ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Για τα μυστικά της ανοδικής πορείας του ΑΟ Θήρας ανέφερε:

«Το μυστικό είναι ότι η διοίκηση αποτελείται από έξυπνους ανθρώπους. Έχουν ένα προχωρημένο project και παράλληλα όλοι οι φορείς στο νησί είναι δίπλα στην ομάδα και βοηθούν είτε οικονομικά είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Μπορούμε να φέρνουμε ξένες αθλήτριες, καθώς εξασφαλίζουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα οικονομικά και ότι τα λεφτά τους θα είναι ασφαλή και ότι όλα θα είναι οργανωμένα».

Σε ό,τι αφορά την εικόνα που θα έχει το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, είπε:

«Υπάρχουν τρία νησιά πλέον στην Α1. Είναι θετικό αυτό καθώς με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει το προϊόν. Πρέπει να υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αν θέλουμε να λέμε ότι η Α1 είναι η ελίτ του γυναικείου βόλεϊ. Είναι πολύ ευχάριστο ότι το πρωτάθλημα θα είναι ποιοτικά ανώτερο. Και ο Ολυμπιακός, και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Θεωρώ ότι και η Σαντορίνη ενισχύθηκε. Αυτοί μαζί με τη Νάξο θα συμπληρώσουμε την πεντάδα. Όλο το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανεπτυγμένο».

Όσο για τους στόχους του ΑΟ Θήρας, τόνισε:
«Στη ζωή μας προσδοκούμε το καλύτερο. Μιλάμε για τετράδα και να μπούμε στα play-off».