Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ηλιούπολη: Με στόχο το 3Χ3

Ηλιούπολη: Με στόχο το 3Χ3

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ηλιούπολης, ενόψει το δύσκολου αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο την Κυριακή στις 16.00

Με καλή ψυχολογία από τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Μαρκόπουλο και Πορφύρα, η εμβληματική προπονήτρια του συλλόγου κ. Λυκογιάννη, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να περάσει το μήνυμα στις αθλήτριες ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες στο πρωτάθλημα που θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Αγωνιστικά η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και μέχρι τον Κυριακάτικο αγώνα, η προετοιμασία θα κυλήσει με απογευματινές προπονήσεις.

Όλοι στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου ελπίζουν ότι για ένα ακόμη παιχνίδι θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος φέτος είναι περισσότερος συγκριτικά με τα περυσινά ματς.

Λυκογιάννης: Άψογη φιλοξενία

Ο πρόεδρος του τμήματος βόλει του ΓΣ Ηλιούπολης κ.Γιώργος Λυκογιάννης, σε δημόσια τοποθέτηση του, μετά το τέλος του αγώνα Πορφύρας-Ηλιούπολη για το πρωτάθλημα βόλει της Α1 Γυναικών, δήλωσε : “Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον Πορφύρα για την άψογη φιλοξενία του στο Σαλπέας και την απόλυτα φίλαθλη ατμόσφαιρα που επικράτησε. Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο στο γήπεδο μας. Να είστε πάντα καλά”.

«Mirandaρουν» εκτός γηπέδου

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοίνωσε ότι κάνει το δικό του χορό με άπαντες καλεσμένους.Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο cafe-bar «Miranda».

Στόχος είναι οι φίλοι του συλλόγου να αφήσουν στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και να περάσουν λίγες ώρες διασκέδασης και χορού σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Ηλιούπολης. Το κόστος της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ.

Ilioupoli miranda horos 789