A2

Ηλυσιακός: Θέλει άνοδο 20 χρόνια μετά!

Ηλυσιακός: Θέλει άνοδο 20 χρόνια μετά!

Με στόχο να επιστρέψει στην Α1 εθνική κατηγορία μετά από 20 χρόνια (1996-97 στην Α1 με προπονητή τον Σταύρο Νάτση), ο Ηλυσιακός αναχωρεί την Πέμπτη για τα Τρίκαλα για να λάβει μέρος στο τουρνουά ανόδου που ξεκινάει την Παρασκευή.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» που στην κανονική διάρκεια της Α2, τερμάτισε στην πρώτη θέση του 1ου υποομίλου του Α΄ ομίλου με μία ήττα (από ΖΑΟΝ) και στα μπαράζ του Νοτίου ομίλου στην Πάτρα, τερμάτισε επίσης στην 1η θέση με 8 βαθμούς (3-0 νίκες και 9-2 σετ), ξεκινάει τους αγώνες κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού.

ilisiakosIlisiakos gynaikes 2015-16 77

Ο «καπετάνιος» τη φετινής πορείας της αθηναϊκής ομάδας, Κώστας Λιώσης,  που βρίσκεται στο πηδάλιο για πέμπτη χρονιά, σχολίασε στον Volleyplanet για τους στόχους του συλλόγου στο δεύτερη και πιο κρίσιμη σειρά πλέι οφ: «Πιστεύω ότι θα γίνουν έξι ματς, το ένα καλύτερο από το άλλο ενώ κάθε ματς ξεχωριστά θα έχει τη δική του σημασία. Πρόκειται για ένα τουρνουά που συμμετέχουν οι τρεις πρωταθλήτριες των ομίλων τους και μια δευτεραθλήτρια.

Μακάρι να μπορούσαν  να ανέβουν και οι τέσσερεις ομάδες. Θα είναι πολύ κρίμα για όποια μείνει τελικά έξω. Όλες έχουν σχεδιαστεί από την αρχή της χρονιάς για να βρεθούν σε αυτή τη θέση στη συγκεκριμένη διοργάνωση.»

Στο ερώτημα ότι ο Ηλυσιακός στην Πάτρα, κατόρθωσε να μην επηρεαστεί  από τον τραυματισμό-νοκ άουτ της σουπερ άτυχης διαγώνιας, Στεφανίας Μπέμπη και να τερματίσει πρώτος και αήττητος, ο κ. Λιώσης τόνισε:

«Στα πλέι οφ της Πάτρας πετύχαμε, τον αρχικό μας στόχο που ήταν να περάσουμε στα.. δεύτερα πλέι οφ των Τρικάλων και να διεκδικήσουμε την άνοδο μας στην Α1.  Δείξαμε ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ μας και μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις εσωτερικές και εξωτερικές δυσκολίες. Την ίδια αντίδραση περιμένω από τις παίκτριες μου και σε αυτό το τουρνουά.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...