ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ημέρα αποφάσεων σε ΕΟΠΕ

Ημέρα αποφάσεων σε ΕΟΠΕ

Την δημιουργία Επιτροπής Μάρκετινγκ –Επικοινωνίας και Τύπου με Πρόεδρο τον Ταμεία της Ομοσπονδίας Τάσο Πασπαλά και συντονιστές τους Πρίντεζη –Λώλη, τον ορισμό του Κώστα Χαριτωνίδη ως τεχνικό υπεύθυνο ανάπτυξης και του Χαράλαμπου Καρασαρλίδη ως υπεύθυνου ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος αποφάσισε μεταξύ άλλων η διοίκηση της ΕΟΠΕ στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Αρχικά η ΕΟΠΕ φρόντισε να εγκρίνει τις Ειδικές Προκυρήξεις του Κυπέλλου σε άνδρες και γυναίκες, ενώ την ίδια ώρα ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Μεταγραφών που είχε πραγματοποιηθεί εχθές.

Την ίδια ώρα έγινε και ο απολογισμός των πεπραγμένων της χρονιάς για τις Εθνικές ομάδες και το Beach Volley χωρίς όμως να ανακοινωθούν συγκεκριμένα νούμερα και οικονομικά δεδομένα.

Παράλληλα η Επιτροπή Ανάπτυξης έκανε τις εισηγήσεις και προτάσεις για τις επιλογές των ΠΟΠ και εξουσιοδωτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή και ο πρόεδρός της Επιτροπής Ανάπτυξης Άγγελος Κυριακίδης για την τελική επιλογή.

Αμισθή παρουσία Χαριτωνίδη-Καρασαρλίδη σε Ανάπτυξη

Από εκεί και έπειτα αποφασίστηκε η αμισθή και σε εθελοντική βάση του Κώστα Χαριτωνίδη και του Χαράλαμπος Καρασαλρίδη με τον πρώτο να αναλαμβάνει τεχνικός υπεύθυνος Ανάπτυξης και ο δεύτερος υπεύθυνος Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος.

Επιτροπή Μάρκετινγκ –Επικοινωνίας και Τύπου

Κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε η δημιουργία Επιτροπής Μάρκετινκ και Επικοινωνίας υπο την προεδρία του Ταμεία της ΕΟΠΕ Τάσο Πασπαλά που θα έχει συντονιστές τους Ισίδωρο Πρίντεζη και Παντελή Λώλη και συνεργάτες την Πένυ Ροντογιάννη και Τίμο Αθανασόπουλο. Είδη οι συντονιστές της Επιτροπής παρουσίασαν και το πλάνο όπου θα κινηθεί η Ομοσπονδία σε θέματα προβολής.

Μini Festival

Το ετήσιο τουρνουά MiniVolleyFestivalθα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Βδομάδας Αθλητισμού «BeActive».