ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ημερίδα από τον ΣΦΕΕΟΠ

Ημερίδα από τον ΣΦΕΕΟΠ

Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων συνεχίζοντας τις δράσεις του στο άθλημα διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Η πετοσφαίριση στην προσχολική και την σχολική ηλικία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου (17:00- 20:30) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ).

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΣΦΕΕΟΠ

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π.) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η Πετοσφαίριση στην προσχολική και σχολική ηλικία».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, 17.30-20.30, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Σ.Ε.Φ.Α.Α./Ε.Κ.Π.Α.), (Εθνικής Αντίστασης 41, Δάφνη, Αθήνα, Σταθμός Μετρό γραμμή 2, Δάφνη).

Οι εισηγητές/τριες της ημερίδας θα είναι: · κ. Φωτεινή Βενετσάνου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Διδακτικής και Προπονητικής Βασικής Γυμναστικής, Σ.Ε.Φ.Α.Α./Ε.Κ.Π.Α. Τίτλος εισήγησης που περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος (μεγάλο αμφιθέατρο) και πρακτικό εργαστήριο (αίθουσα αθλοπαιδιών) είναι: «Τα “ναι” και τα “όχι” της Πετοσφαίρισης στην προσχολική ηλικία».

  • κ. Βασίλειος Μανασής, Μέλος Ε.Ε.Π. Αθλητική Οικονομία Σ.Ε.Φ.Α.Α./Ε.Κ.Π.Α., πρ. Διευθυντής Volleyleague, τίτλος εισήγησης: «Ακαδημίες Πετοσφαίρισης: Οργανωτική Διάσταση»
  • κ. Μαρία Ψυχουντάκη, Καθηγήτρια Ψυχολογίας, Αθλητικής Ψυχολογίας Σ.Ε.Φ.Α.Α./Ε.Κ.Π.Α., τίτλος εισήγησης: «Ο ρόλος της οικογένειας στην εξέλιξη των νεαρών αθλητών»

Με εκτίμηση

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π.

Ο Γενικός Συντονιστής                                                                Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Στουραΐτης                                                                    Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος