A2

Ημερίδα της ΕΑΠ για την υγεία των αθλητών της

Ημερίδα της ΕΑΠ για την υγεία των αθλητών της

Με αφορμή τη χτεσινή παγκόσμια ημέρα υγείας, η ΕΑΠ διοργανώνει την Κυριακή(10/4) για τους αθλητές-τριες των ακαδημιών του, εκδήλωση για τη σωστή κι υγιεινή διατροφή τους. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του  Πατρινού συλλόγου:

«Είναι γνωστό ότι ο αθλητισμός είναι άρρηκτα δεμένος με την υγεία και την ισορροπημένη διατροφή, σε συνδυασμό δε με την άσκηση, επιτυγχάνει θεαματικά και γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα, στο μυαλό και στη διάθεση, χαρίζοντας Υγεία και περισσότερα χαμόγελα.    

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας (7 Απριλίου), καθιερώνουμε την Ημέρα Υγείας όπου επιστημονικοί συνεργάτες του συλλόγου θα ενημερώνουν τους αθλητές και τις αθλήτριες των ακαδημιών μας, για την Στοματική Υγιεινή και την ισορροπημένη Διατροφή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/4/2016 και θα διανεμηθούν φρούτα, Υγιεινά σνακ και γλυκίσματα, ενθαρρύνοντας τους μικρούς αθλητές μας στις σωστές διατροφικές συνήθειες και εκπαιδεύοντας για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. 

Παρακαλούνται οι γονείς όπως προσέλθουν με τους αθλητές μας στο κλειστό με τα αθλητικά ρούχα της ομάδας μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης :

ΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10:30-10:45 Προσέλευση Γονέων και αθλητών ακαδημιών Ε.Α.Π.
10:50-11:00 Ομιλία του οδοντογιατρού κ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ με θέμα: την Στοματική Υγιεινή.
11:00-11:15 Ομιλία από τις Διατροφολόγους ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΣΥΜ. & ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ Μ. του Διατροφικού Εργαστηρίου Ευτροφία.
11:15-12:00 Διαγωνιστικά παιχνίδια, κ.α.
12:00 Διανομή φρούτων & σνακ στους αθλητές των ακαδημιών μας.

 

Εκ του Δ.Σ.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...