ΔΙΕΘΝΗ

Ύμνοι Μπερναρντίνιο για Λορεντζέτι

Ύμνοι Μπερναρντίνιο για Λορεντζέτι

Τα εύσημα του Μπερνάρντο Ρεζέντε για την εξαιρετική κατάσταση του Μπρούνο Ρεζέντε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου δέχθηκε ο Άντζελο Λορεντζέτι.

Του Δ. Πιτούλια

Η Βραζιλία κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο,  ωστόσο ο Μπερναρντίνιο σε συνέντευξη στα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τον Άντζελο Λορεντζέτι τονίζοντας ότι έπαιξε ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία.

Κάτι που άφησε έκπληκτο τον νέο προπονητή της Τρεντίνο, Άντζελο Λορεντζέτι ο οποίος  ευχαρίστησε τον Βραζιλιάνο συνάδελφό του για τα ωραία και τιμητικά του λόγια …

Σχόλιο καθόλου τυχαίο από τον Βραζιλιάνο Ομοσπονδιακό αφού γνωρίζει καλά τον Λορεντζέτι ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής της Μόντενα έχοντας ως παίκτη τον γιο του και “μαέστρο” της εθνικής ομάδας των ανδρών της Βραζιλίας Μπρούνο Ρεζέντε.

“Θέλω να πω ευχαριστώ στο βασικό πρόσωπο για αυτή τη νίκη. Υπό την καθοδήγηση του Άντζελο Λορεντζέτι, ο Μπρούνο έχει εξελιχθεί τόσο πολύ στη Μόντενα, όχι μόνο ως παίκτης. Ο Άντζελο είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό πρόσωπο για εμάς», δήλωσε ο Bernardinho..

Μετά από αυτά τα τιμητικά λόγια, ο Άντζελο Λορεντζέττι απάντησε με τον ίδιο τρόπο.

«Δεν περίμενα να ακούσω αυτά τα λόγια από τον Μπερνάρντο. Με έκαναν  πολύ ευτυχισμένο όταν τις διάβασα, γι ‘αυτό του έγραψα ένα σύντομο e-mail για να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια», δήλωσε ο Λορεντζέτι στην ιταλική ιστοσελίδα  gazzetta.it