PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Inter –CITY ανόδου

Inter –CITY ανόδου

Η πορεία ανόδου προς την Volleyleague συνεχίστηκε για το Αιγάλεω καθώς στον πρώτο τελικό των μπαράζ της Preleague επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας στο «Στ. Βενέτης», έκανε το 1-0 στην σειρά των αγώνων και πλέον χρειάζεται μια ακόμη για να πετύχει τον στόχο του.

Οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδου ήταν το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμάτας και σε ένα κατάμεστο γήπεδο φρόντισαν να επιβεβαιώσουν κάθε προγνωστικό.

Με αποτελεσματικές επιθέσεις και πολύ καλό σερβίς το City επικράτησε κατά κράτος του Απόλλωνα και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία.

Με την εξέδρα να δίνει την ώθηση και την ψυχολογία, το Αιγάλεω ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και με το 25-17 έκανε εύκολα και γρήγορα το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι «κυανόλευκες» συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό, με καλό σερβίς δημιούργησαν πρόβλημα στην υποδοχή του Απόλλωνα και με τις Ράπτη-Φακοπουλίδου να είναι ασταμάτητες έκαναν το 2-0 με το 25-18.

Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να αντιδράσουν και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ ισοφάρισαν σε 19-19. Οι γηπεδούχες ανέκτησαν εκ νέου το προβάδισμα με 20-23, ωστόσο με ένα σερί ο Απόλλωνας έφθασε στο 23-23 κάνοντας εκ νέου ντέρμπι το παιχνίδι.

Το λάθος σερβίς όμως για την ομάδα της Μεσσηνίας και η Φακοπουλίδου έβαλαν τέλος στην αγωνία και με το 25-23 το Αιγάλεω έγραψε το «καθαρό» 3-0 γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους τους που γέμισαν ασφυκτικά το «Στ. Βενέτης» και δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...