A2

«Ιnter-City» με Ιωάννου-Βλάχου!

«Ιnter-City» με Ιωάννου-Βλάχου!

Διπλό «κτύπημα» από το Αιγάλεω με τις ανανεώσεις των Έφη Ιωάννου και Κατερίνα Βλάχου. Η εμβληματική αρχηγός και σημαία της ομάδας αλλά και συνεργάτιδα της εξαιρετικής τεχνικού, Αγγελικής Αντωνιάδου, στις ομάδες υποδομής,  θα κυματίζει για άλλη μια χρονιά στον ιστό του «Σίτι».

Μάλιστα με την εμπειρία, την προσωπικότητα, το απαράμιλλο πάθος  και το «φονικό» της σέρβις, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της αθηναϊκής ομάδας, να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του δεύτερου υποομίλου της Α2 γυναικών που οδηγεί στην Πρι λιγκ.

Aigaleo dioikisi 00444444Ιoannou Efi-3456789

Ιωάννου: Η προσωποποίηση του παθους

Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η δήλωση της πανέμορφης διαγώνιας του Αιγάλεω στον Volleyplanet: «Χαίρομαι που για άλλη μια χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιγάλεω! Έχοντας αρκετές εμπειρίες από άλλες ομάδες, μπορώ να πω ότι η ομάδα αυτή είναι μοναδική. Το φιλικό αλλά και οικογενειακό κλίμα και το πάθος για την επιτυχία είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον σύλλογο και αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο με τις επιτυχίες που έχουμε.

Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρω τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει! Φέτος έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο όμιλο. Θέλω να πιστεύω ότι για άλλη μια χρονιά θα κάνουμε μια καλή πορεία στην κατηγορία. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Αντωνιάδη αλλά και στην διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους.»

Antoniadou vlaxou mazi-45678Vlaxou oikogeneia-234567

Η Κατερίνα της αποφοίτησης

Μαζί με την Έφη Ιωάννου, ανανέωσε και η πασαδόρος του Αιγάλεω, αρχηγός της εθνικής νεανίδων και από τις κορυφαίες παίκτριες της Α2, Κατερίνα Βλάχου  η οποία πρόσφατα αποφοίτησε από την Σχολή Μωραΐτη και σκόρπισε μεγάλη χαρά και υπερηφάνια στους γονείς της, Παντελή Βλάχο και Αγγελική Αντωνιάδου.

Η Κατερίνα που αποτελεί το “the next best thing” του γυναικείου βόλεϊ και δείχνει μια τρομερή ωριμότητα για την ηλικία και τη θέση της, σχολίασε στον Volleyplanet:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έμεινα και φέτος στο Αιγάλεω είναι μια ομάδα που για μένα είναι σαν οικογένεια φέτος είναι μια χρονιά που θα κάνουμε οτι καλύτερο γίνεται και το αποτέλεσμα θα βγει έχουμε στόχους σαν ομάδα θέλουμε και στις νεανίδες να τα πάμε καλά αλλά και στο γυναικείο μας θέλω να ευχαριστήσω την coach για ακόμα μια φορά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και εύχομαι η χρονιά που θα έρθει να είναι επιτυχημένη.»

Ioannoy metallia-3456789

Οι ανακοινώσεις του Αιγάλεω

για Έφη Ιωάννου

«ΑΝΑΝΕΩΣΕ με την αγαπημένη της ομάδα η έμπειρη διαγώνιος κ αρχηγός μας ΈΦΗ ΙΩΑΝΝΟΥ .Με ύψος 183 cm η ΣΗΜΑΙΑ του συλλόγου μας υπέγραψε για άλλη μια χρονιά Η εμπειρία της κ η αγάπη της για τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ έχει βοηθήσει στις πολλές επιτυχίες μας.Οι ομάδες που αγωνίστηκε:
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ
ΆΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΓΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΗΣ
ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΥ
ΑΓ.ΣΩΣΤΗΣ
Της ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ….Καλό ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κ την ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την μέχρι τώρα προσφορά της στην ομάδα.»

antoniadi-vlaxou-2015

Για Κατερίνα Βλάχου:

«Μετά από αρκετές προτάσεις που είχε η Διεθνής πασαδόρος μας ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ τελικά αποφάσισε να ανανεώσει την νεα αγωνιστική χρονιά με την ομάδα του Αιγάλεω Αο. Η Κατερίνα ΒΛΑΧΟΥ πρόσφατα αποφοίτησε απο την Σχολή Μωραίτη κ το φθινόπωρο θα φοιτήσει στο aegean college στον τομέα της διατροφολογίας .

Ο ΑΟ Αιγάλεω της εύχεται υγεία Καλή σταδιοδρομία κ πολλές επιτυχίες. Την ευχαριστούμε που κ φέτος παρα τις δελεαστικές προτάσεις που είχε από αξιόλογες ομάδες επέλεξε το Αιγάλεω κ με την βοήθεια της θα συμβάλει να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...