Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Υπάρχει «ζωή» στον πλανήτη Άρη

Υπάρχει «ζωή» στον πλανήτη Άρη

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εραιστέχνη Άρη, Τάσο Οικονόμου είχανε μετά την χθεσινή προπόνηση στη Μίκρα οι «κίτρινοι», όπου βάσει του χρονοδιαγράμματος πληρωμών που παρουσιάστηκε ενημερώθηκαν ότι, πέρα από τις προσπάθειες που συνεχίζονται για ανέυρεση πόροων, θα πάρουν κάποια χρήματα στο τέλος αυτής της εβδομάδας και της επόμενης.

Τα χρήματα που υπάρχουν ήδη και θα δοθούν σε δύο δόσεις, θα αποτελέσουν για τους παίκτες του Γιάννη Μέλκα, μία  “ανάσα” και μόνο, καθώς ο κ. Οικονόμου άφησε να εννοηθεί πως το ποσό δεν θα ξεπεράσει τον ένα μισθό.

Ωστόσο οι προσπάθειες αναζήτησης εσόδων, δεν σταματάνε εδώ, αφού ο κ. Οικονόμνου θα προσπαθήσει να δανειστεί κάποιο ποσό από κάποιον Αρειανό επιεχειρηματία και σε αντάλλαγμα, αν δεχθεί, θα του κάνει εκχώρηση από κάποια χορηγία.

Παράλληλα θα ζητησει από το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο να βάλουν «καπέλο»αξίας ενός ευρώ στο εισιτήριο των προσεχών αγώνων του Άρη για την ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ, ώστε αν γίνει αποδεκτή η πρόταση σε κάποια ενδιαφέροντα ματς, όπως με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ ή  με Καβάλλα και Σέρρες στο ποδόσφαιρο να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό από τους φίλους της ομάδας.

Γεγονός πάντως είναι ότι, άπαντες επειδή καταλαβαίνουν ότι η υπομονή των παιδιών του Γιάννη Μέλκα, που αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα κόντρα στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τηρούν μία αξιοπρεπέστατη στάση, εξαντελίται, κινητοποιούνται και αναζητούν λύσεις, απευθυνόμενοι προς πάσα κατεύθυνση όπου υπάρχει η δυνατότητα για κάποια βοήθεια.