Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υπέγραψε το… δώρο της η A. Κωνσταντινίδου

Υπέγραψε το… δώρο της η A. Κωνσταντινίδου

Τρεις μέρες νωρίτερα από τα γενέθλιά της δέχθηκε το πολύτιμο δώρο της η 26χρονη κεντρική Αλίκη Κωνσταντινίδου, που έπειτα από την πρόσφατη συμφωνία της, υπέγραψε και τυπικά το νέο της μονοετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, που ανακοίνωσε και επισήμως το νέο του φετινό απόκτημα.

Έτσι η πρώην νταμπλούχος του Ολυμπιακού, πήρε τρεις μέρες νωρίτερα από τα γενέθλιά της ένα υπέροχο δώρο για το οποίο δεν έκρυψε την ικανοποίησή της στις πρώτες της δηλώσεις ως “κιτρινόμαυρη”: “Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όπως φαίνεται η συνεργασία μου με την ΑΕΚ ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ που μου έδωσαν ένα μεγάλο κίνητρο για την επόμενη χρόνια! Για μένα το κίνητρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή αλλά και στον αθλητισμό! Πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια πολύ δημιουργική χρόνια με πολύ υψηλούς στόχους! Εύχομαι σε όλους μας υγεία και καλή αρχή”.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...