BEACH VOLLEY

Υπερ… κούπωση Μαρτίνου στην Παλλήνη

Υπερ… κούπωση Μαρτίνου στην Παλλήνη

Ο Παντελής Μαρτίνος “σάρωσε” τις κούπες στη 2η αγωνιστική του CAAN Beach Volleyleague Championship 2015/16  που  που διοργάνωσε ο νέος αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και διεξήχθη σε άριστο αγωνιστικό και όχι μόνο κλίμα στην Παλλήνη.

Ο γενειοφόρος Κρητικός άσος  ήταν ο πρωταγωνιστής και δικαίως του απονεμήθηκε το έπαθλο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournament μετά την διπλή του νίκη στην Golden κατηγορία ανδρών και μεικτού.

Στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του τουρνουά ήταν:

· Η εντυπωσιακή παρουσία της 12χρονης Μαριάννας Βέρβερη που κατέκτησε την πρώτη θέση στο μεικτό στην κατηγορία Golden

· H εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας από την Πάτρα, των αδελφών Βασίλη και Τάσου Αράπη που έφτασαν στον τελικό των ανδρών

· Η για πρώτη φορά κατάκτηση της πρώτης θέσης των Μαίρη Παπά και Χριστιάννας Μάργιου στην κατηγορία Silver γυναικών καθώς και η επικράτηση για τα αδέλφια Κατερίνα και Γιάννη Βούλγαρη στο Silver μεικτού

· Η παρθενική και εξαιρετική εμφάνιση των Ζωή Μαρκομανωλάκη και Κατερίνας Μιχαηλίδου στο Silver γυναικών

· Τον εξαιρετικό τελικό στην Golden κατηγορία γυναικών μεταξύ των Κατερίνα Καπόλου και Ισμήνη Γαλιγάλη απέναντι στις Λητώ Δοκοπούλου και Τζίνα Καλογεράκη
Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Στον τελικό Golden γυναικών οι Κατερίνα Καπόλου και Ισμήνη Γαλιγάλη νίκησαν με 2-0 σετ τις Λητώ Δοκοπούλου και Τζίνα Καλογεράκη.

Στον τελικό Silver γυναικών οι Μαίρη Παπά και Χριστάννα Μάργιου νίκησαν με 2-1 σετ τις Χριστιάννα Παλούκα και Δήμητρα Δούκα

Στον τελικό του Golden μεικτού οι Παντελής Μαρτίνος και Μαριάννα Βέρβερη νίκησαν με 2-0 σετ τους Ανδρέα Ξιντάρα και Λητώ Δοκοπούλου.

Στον τελικό Silver μεικτού οι Κατερίνα και Γιάννης Βούλγαρης νίκησαν με 2-0 σετ τους Αννα Τζίφα και Δημήτρη Βασιλακόπουλο.

Στον τελικό των ανδρών οι Παντελής Μαρτίνος και Αρης Παπαδογούλας νίκησαν με 2-1 σετ τους Βασίλη και Τάσο Αράπη

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου στο ΑΝΙΜΑ υπό την επίβλεψη του Παύλου Μπελιγράτη.