Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Υπερήφανοι πρωταθλητές στον Πειραιά

Υπερήφανοι πρωταθλητές στον Πειραιά

Χαρούμενοι για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του Ελληνικού βόλεϊ δήλωσαν Καζάζης-Ανδρεάδης και Ζήσης και υπογράμμισαν τις δυσκολίες που ξεπέρασαν όλοι προκειμένου να φθάσουν στην επιτυχία…

Ο Δημήτρης Καζάζης λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος  και με χαμόγελα ικανοποίησης για την επιστροφή του Ολυμπιακού στον θρόνο του πρωταθλητή δήλωσε «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα μετά από δύσκολη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι και υπηρήφανοι. Αυτό ήθελε πολύ σκληρή δουλειά μέσα από τις δυσκολίες και μέσα από τον  κορονοϊό. Όσο περνούν τα χρόνια κάνουμε αυτοκριτική, διορθωνόμαστε και έτσι ήρθα και πάλι για να πάρουμε τον τίτλο. Το έμψυχο δυναμικό ήταν εξαιρετικό. Συγχαρητήρια σε όλους».

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης έχοντας κατακτήσει τον 7ο τίτλο της καριέρας του και με χαμόγελα ικανοποίησης για την χρονιά  υπογράμμισε τις διαφορές που είχε η ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν…

Ο Εβρίτης διεθνής κεντρικός υπογράμμισε «Ο Ολυμπιακός ήταν μία αλλαγμένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Στα αποδυτήρια είμαστε μία οικογένεια και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Ο Φρομ είναι από τους καλύτερους ακραίους στην Ευρώπη, ο Μιγιαήλοβιτς έχει μεγάλες παραστάσεις από το εξωτερικό και ο Έγκλεσκαλνς έχει πάρει πρωτάθλημα Γαλλίας. Μέσα από τις δυσκολίες του κορονοϊού καταφέραμε όλοι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν την αφιερώνω σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, την διοργανώτρια αρχή και όλους όσοι συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί αυτό το πρωτάθλημα».

Όσο για το μέλλον ο Ανδρεάδης δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει να αγωνίζεται τονίζοντας «Όσο μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω. Θέλω δύο χρόνια ακόμα να είμαι στο γήπεδο. Θέλω να ασχοληθώ και με την προπονητική αλλά όλα στην ώρα τους».

Ο Δημήτρης Ζήσης έχοντας κατακτήσει πέρσι τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό, φέτος συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών με την φανέλα του Ολυμπιακό πανηγυρίζοντας τον δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του.  Η ώρα της απονομής ξεχωριστή για τον έμπειρο λίμπερο των «ερυθρολεύκων» που τόνισε «Ήταν πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Κάθε μέρα είχαμε στο μυαλό μας το στόχο του πρωταθλήματος. Είχαμε ένα πρωτάθλημα με μεγάλη διακοπή, μετά περάσαμε όλοι κορονοϊό αλλά μέσα από αυτές τις δυσκολίες τα καταφέραμε. Εφέτος ήταν πιο δύσκολη χρονιά, άλλαξα ομάδα και ήταν ένα επιστέγασμα της δουλειάς μου. Κοιτάμε πλέον το Λιγκ Καπ».