ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Υπεροπλία με Παυλίδου ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

Υπεροπλία με Παυλίδου ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

Μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης καθώς στην ομάδα του Έβρου τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται η 20χρονη ακραία Δήμητρα Παυλίδου…

Την έκτη του φετινή μεταγραφή ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολη ο οποίος πρόσθεσε στο ρόστερ του την Δήμητρα Παυλίδου.

Η 20χρονη ακραία προέρχεται από τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και με την εμπειρία της σε Α1 και Α2 αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Έβρου να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Αλεξανδρούπολη

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ /ΠΟΛΗΣ κλείνει την κανονική περίοδο μεταγραφών και  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσει την έκτη  μεταγραφή για την νεα σεζόν απο το ΔΑΣ Ωραιοκαστρου και την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΠΑΥΛΙΔΟΥ Δήμητρα. Η αθλήτρια είναι  Ακραία  20 ετών με ύψος  1,74.

Από 16 ετών αγωνίζεται με  την ομάδα της στην Α1 Εθνική κατηγορία και  τις επόμενες χρονιές έως πέρυσι  βασική παίκτρια στην ομάδα της Α2. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη στην ομάδα  για την επίτευξη των στόχων μας.

Το Δ. Σ. καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Επισης ευχαριστούμε θερμά το Δ.Α.Σ.Ωραιοκαστρου για την άψογη συνεργασία.