Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Υπέρβαση με Όκολιτς ο ΠΑΟΚ (vd)

Υπέρβαση με Όκολιτς ο ΠΑΟΚ (vd)

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνή Σέρβου Αλεξάνταρ Όκολιτς… Η διοίκηση των “ασπρόμαυρων” έχει έρθει σε συμφωνία με τον 25χρονο κεντρικό και απομένουν πλέον τα τυπικά προκειμένου ο Δικέφαλος του Βορρά να πραγματοποιήσει μια ακόμη τεράστια μεταγραφή.

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην κορυφή της Volleyleague και να πρωταγωνιστήσει στο φετινό Τσάμπιονς Λίγκ είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος παίζει τα… “ρέστα” του στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι.

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς ο “Δικέφαλος” του Βορρά είναι έτοιμος να ρίξει μια ακόμη “βόμβα” στο Ελληνικό βόλεϊ που ακούει στο όνομα Αλεξάνταρ Όκολιτς.

Ο ύψους 2.05 κεντρικός είναι βασικό μέλος της Εθνικής Σερβίας με την οποία κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο World League του 2016 (Κρακοβία) και το ασημένιο του 2015 (Ρίο), ενώ το 2017 πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Πολωνία.

Ο Αλεξάνταρ Όκολιτς ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα όπου αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2016, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Γερμανία με την Μπερλίν με την οποία κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα με το φετινό να επικρατεί σε μια συναρπαστική σειρά τελικών επί της Φρίντρισχάφεν του Θανάση Πρωτοψάλτη.

OKOLIC_BERLIN1 OKOLIC_BERLIN2

O ALEKSADAR OKOLIC