DARK ROOM

Είπες δεν έχει επαφή το βόλεϊ (φωτό) ;

Είπες δεν έχει επαφή το βόλεϊ (φωτό) ;

“Φτηνά τη γλίτωσε” η Αμερικανίδα άσος της Νοβάρα, Alix Klineman από την σφοδρή σύγκρουση που είχε με πινακίδα του γηπέδου στον τελευταίο της αγώνα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

klineman_novara

Υπάρχουν κάποια διαφημιστικά που απλά τα βλέπεις και τα ξεχνάς… Υπάρχουν και όμως και κάποιες διαφημίσεις που σε… σημαδεύουν για πολλές μέρες! Κάτι αντίστοιχο συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο και στην 25χρονη ακραία της ιταλικής Νοβάρα, η οποία έπεσε θύμα της… αυτοθυσίας της.

Στην προσπάθεια της να σώσει μία χαμένη μπαλιά στο ματς με την γηπεδούχο Savino Del Bene dο Scandicci η παίκτρια έπεσε με πολύ δύναμη σε μία διαφημιστική πινακίδα και υπέστη κάποια τραύματα.

Παρόλα αυτά δη Αμερικανίδα δεν δίστασε να ποζάρει με τσιρότα και επιδέσμους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και να κάνει και χιούμορ: «Αυτή η άμυνα μου κόστισε μερικά αμυχές και ένα αιμάτωμα στο φρύδι». Για να προσθέσει στο Instagram: «Και μετά λένε πως το βόλεϊ είναι άθλημα χωρίς επαφή…»
Ευτυχώς πάντως για την Klineman δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό και ήδη η παίκτρια επέστρεψε στις προπονήσεις. Πάντως η προσπάθειά της δεν πήγε στράφι καθώς η ομάδα της επιβλήθηκε με 3-2 της αντιπάλου της και παρέμεινε στην κορυφή της Serie A με 47 βαθμούς.

alix_klineman3