DARK ROOM

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Θέμης Καλπακτσόγλου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Θέμης Καλπακτσόγλου

Η χρονιά είναι εκλογική και οι άνθρωποι του βόλεϊ έχουν πάντα την τιμητική τους. Μια τέτοια υποψηφιότητα βολεϊκή ανακοινώθηκε και αφορά τον Θέμη Καλπακτσόγλου, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή με την παράταξη του πρώην Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλωσορίζω τον συντ. Τραπεζικό και πολύπλευρο πολίτη ΘΕΜΗ ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ

Ο Θέμης γεννήθηκε στην Αθήνα, από το 1980 είναι κάτοικος στον Άγιο Ιωάννη της Αγίας Παρασκευής, είναι Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά (Διοίκηση Επιχειρήσεων), υπήρξε Σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων του αείμνηστου Δημάρχου Σταύρου Κώτση, Αναπλ. Διοικητής στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπως και Διευθύνων Σύμβουλος στην Εμπορική Χρηματιστηριακή ΑΧΕΠΕΥ.

Ο Θέμης είναι παντρεμένος, έχει 2 κόρες και είναι σήμερα συνταξιούχος από θέση Διευθυντή της Εμπορικής Τράπεζας όπως και Πρόεδρος στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ).

Στα χόμπι του συμπεριλαμβάνονται ο Αθλητισμός και η Μουσική.

Έτσι, υπήρξε Διεθνής Διαιτητής Βόλεϊ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Ειδικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ και μέχρι σήμερα κομισάριος σε Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες Βόλεϊ.

Τέλος, η αγάπη του για την μουσική τον έχει οδηγήσει στην θέση Πρόεδρου και μέλους της ιστορικής Χορωδίας της Εμπορικής Τράπεζας επί πολλά χρόνια όπως και μέλους της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η απόφαση του Θέμη Καλπακτσόγλου να ασχοληθεί με τα θέματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και θα έχει θετικά αποτελέσματα για την πόλη μας.

27 Μαρτίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»