ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υποψηφιότητα Καραμπέτσου με… «αν» (vd)

Υποψηφιότητα Καραμπέτσου με… «αν» (vd)

Την πρόθεσή του να ασχοληθεί εκ νέου με το βόλεϊ θέτοντας υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές της ΕΟΠΕ αν και εφόσον υπάρξουν άτομα που να μην θέλουν την προσωπική διάκριση και να εκτελούν τις εντολές των σωματείων εξέφρασε ο Γιώργος Καραμπέτσος με δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών για τον εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση του.

Τρία χρόνια μακριά από το βόλεϊ για έναν άνθρωπο που έζησε μοναδικές στιγμές στα γήπεδα είναι μια αιωνιότητα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και ο ίδιος φρόντισε να το επιβεβαιώσει στο περιθώριο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας.

Εκεί όπου ο Γιώργος Καραμπέτσος αποκάλυψε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΟΠΕ.

Μια υποψηφιότητα που μπορεί να περιλαμβάνει πολλά ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ, αλλά δείχνουν την διάθεσή του να επιστρέφει στον χώρο του βόλεϊ έπειτα από μια παρένθεση με την ενασχόληση του με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου και την ΕΠΣ Πειραιά.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής στο περιθώριο της βράβευσης του ως πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Αθηνών, αλλά και ως διαιτητή με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες  έθεσε την υποψηφιότητά του ενώ  στη συνέχεια δήλωσε την πρόθεσή του να επιστρέψει στο βόλεϊ και την επανέλαβε πιο διακριτικά στην κάμερα του ΑΡΤ.

“Η αλήθεια είναι ότι θέλω να επιστρέψω στο βόλεϊ αυτά που έμαθα από το άθλημα που υπηρέτησα και ως αθλητής και ως προπονητής και ως παράγοντας και ιδρυτής ομάδας στην περιφέρειά μου και πολλά χρόνια ως διαιτητής. Αν μου δοθεί η ευκαιρία και βρεθούν παιδιά και δεν αποκλείω αυτούς που είναι ήδη μέσα στην Ομοσπονδία τα οποία όμως οι σκέψεις τους είναι να αισθάνονται προσωρινοί και να εκτελούν τις εντολές των σωματείων (γιατί από αυτά επιλέγονται) και θέλουν να προχωρήσουνε χωρίς να θέλουν προσωπική διάκριση, αλλά μόνο να πάνε ένα βήμα παραπάνω το άθλημα θα είμαι μαζί τους” υπογράμμισε ο Γιώργος Καραμπέτσος και συμπλήρωσε “Το έχω δηλώσει εδώ και χρόνια. Για αυτό και διαγράφηκα από διαιτητής – γιατί για να είσαι υποψήφιος πρέπει να μην έχεις σχέση με την διαιτησία 3 χρόνια πριν – με σκοπό αν και εφόσον με επιλέξουν οι καθ ύλην αρμόδιοι που είναι οι παράγοντες του αθλήματος και εφόσον θέσω υποψηφιότητα να βοηθήσω και εγώ από την σκοπιά μου είτε ως πρώτος, είτε ως τελευταίος τροχός της αμάξης. Αλλά και πάλι αν δεν θέσω υποψηφιότητα θα τεθώ στην διάθεση του αθλήματος από εδώ και στο εξής”.

VIDEO