Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ύποπτος για σεξουαλικό σκάνδαλο ο Κάλβο

Ύποπτος για σεξουαλικό σκάνδαλο ο Κάλβο

Στα χέρια της φινλανδικής αστυνομίας βρίσκονται τρεις διεθνείς Κουβανοί, μεταξύ των οποίων και ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Κάλβο που σύμφωνα με τα ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας φέρεται να είναι “μπλεγμένος” σε σεξουαλικό σκάνδαλο.

Όπως αναφέρει η φινλανδική ιστοσελίδα “hs.fi” και επιβεβαιώνει και η αστυνομία ο Ρικάρντο Κάλβο , ο Οσμάνι Ουριάρτε και ο Αβραάμ Αλφόνσο Γκαβιλάν συνελήφθησαν χθες στο Τάμπερε από τις τοπικές αρχές, που σήμερα αναμένεται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η προκαταρκτική έρευνα.

Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ από την Φινλανδία, οι τρεις διεθνείς Κουβανοί που βρίσκονταν στην για τον αγώνα του Wolrd League με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της σκανδιναβικής χώρας, χθες βρίσκονταν στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε η αποστολή και το τι συνέβη τις επόμενες ώρες αποτελεί μυστήριο.

Για την ιστορία πάντως, χωρίς τους τρεις άσους της, η Κούβα, παρουσία περίπου 4.000 θεατών στο Tampere Ice Hall γνώρισε μία ακόμη ήττα από τη Φινλανδία για το Β’ γκρουπ της Παγκόσμιας Λίγκας με 3-1 (25-19, 25-12, 18-25, 25-21) σετ από την παρέα του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, Ογιανσίβου (18π). Για τους φιλοξενούμενους, οι διεθνείς του Παναθηναϊκού, Μελγκαρέχο και Αλμπο Μιράντα σημείωσαν από 7 και 5 πόντους αντίστοιχα. Τοπ σκόρερ ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Σεπέδα με 10π.

Πηγή:www.hs.fi