Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Υπόθεση για έναν η κορυφή της Volleyleague

Υπόθεση για έναν η κορυφή της Volleyleague

Ντέρμπι αήττητων στην Ερμούπολη,  με τον πολλά υποσχόμενο φέτος Φοίνικα Σύρου να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής (18:00, Live Streaming Volleyleague) σε ένα παιχνίδι όπου η κορυφή είναι πλέον υπόθεση για έναν…

Φοίνικας Σύρου και Παναθηναϊκός αποτελούν τις δύο αήττητες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο από την Κυριακή και μετά μόνο μια θα παραμείνει έχοντας το απόλυτο των νικών.

Στο ντέρμπι της Ερμούπολης κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Θανάσης Πρωτοψαλτης. Ο διεθνής ακραίος που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, επέστρεψε στην Volleyleague και μετά από 6 χρόνια θα αντιμετωπίζει τους «πράσινους» διεκδικώντας τον τίτλο με τους «Πειρατές».

Ο Φοίνικας Σύρου προέρχεται από αγωνιστική απραξία αφού η αναμέτρηση με την Κηφισιά την προηγούμενη αγωνιστική είχε αναβληθεί εξ αιτίας κρουσμάτων Κορονοϊού που είχαν εντοπιστεί στην ομάδα των Αθηνών.

Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος που είχε φορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στο ντέρμπι της Κυριακής τόνισε «Το πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με διπλούς αγώνες και τώρα με τον Παναθηναϊκό που είμαστε και οι δυο αήττητες ομάδες, είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Θα είμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε ετοιμαστεί για κάτι πολύ καλό φέτος.

Έχουμε και καινούργιο παίκτη στην ομάδα (Ρούση) που εκτός από πολύ καλός μου φίλος, έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Κηφισιάς. Είναι ιδιαίτερα έξυπνος παίκτης, έμπειρος και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας και στην προπόνηση και στους αγώνες. Θεωρώ ότι η προσθήκη του στην ομάδα είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

Είμαστε μέσα στους στόχους μας, στο League Cup και στο πρωτάθλημα και έχουμε και το κύπελλο μέσα στους 2,5 μήνες που απομένουν και εύχομαι να είμαστε υγιείς και χωρίς τραυματισμούς έτσι ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκός έχοντας πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο κλειστό του Αγίου Θωμά πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα με τον Λούκας Ρανγκέλ να αναφέρει για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς σε μία έδρα που λύγισαν οι δύο από τους άλλους βασικούς συνδιεκδικητές του τίτλου. Εμείς είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί και μετά τη λήξη του ματς με τον Φοίνικα στη Σύρο.

Τα συνεχόμενα δύσκολα ματς που έχουμε σε διάστημα λίγων ημερών σίγουρα έχουν επιπλέον κούραση σωματική και ψυχική όμως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα μαθημένη και φτιαγμένη για τα δύσκολα και αυτό θέλουμε να αποδείξουμε και φέτος».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...