A2

Οι…. Ιππότες της Ροδίων Άθλησις

Οι…. Ιππότες της Ροδίων Άθλησις

Έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα της Α2 Ανδρών είναι η Ροδίων Άθλησις η διοίκηση της οποίας παρουσίασε τους παίκτες και τον προπονητή της νέας ομάδας.

Έχοντας στόχο να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή χρονιά στην Α2 και να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της η Ροδίων Άθλησις παρουσίασε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Με οργάνωση, μεθοδικότητα, αλλά και τεράστιο μεράκι η διοίκηση της Ροδίων Άθλησις συνεχίζει πιστά το έργο που κάνει τα τελευταία χρόνια στο νησί των Ιπποτών και δηλώνει έτοιμη να φέρει το βόλεϊ στην θέση που του αρμόζει.

Στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας ομάδας άπαντες δήλωσαν αισιόδοξοι πως η πρώτη συμμετοχή των «κυανόλευκων» στην κατηγορία δεν θα είναι και η τελευταία.

Εξάλλου η μεταγραφική της ενίσχυση με ονόματα που έχουν εμπειρία και παρουσία στην κατηγορία όπως του Προδρομίδη και του Χουσίδη δείχνει πως η ομάδα θέλει να βάλει γερές βάσεις και σιγά-σιγά να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για το κάτι παραπάνω…

Στόχος της φετινής χρονιάς όπως τόνισε τόσο ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αντωνιάδης, όσο και όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και η ανάπτυξη 5ετούς πλάνου που θα φέρει την ομάδα σε θέση να μπορεί να διεκδικεί στο μέλλον κάτι καλύτερο.

Απολαμβάνουμε το ταξίδι

Κυριάκος Κυριακούλης : «Λίγο πολύ, το ταξίδι αυτό ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια. Μια καλή παρέα συναντήθηκε σε ένα ωραίο περιβάλλον και ιδού το αποτέλεσμα. Μόλις έχουμε ανοίξει την πόρτα της Α2. Ελπίζουμε τα χαμόγελα που έχουμε σήμερα να τα κρατήσουμε ζωντανά.

Την υποστήριξη που ήδη δεχθήκαμε απ’ όλο τον κόσμο, τα Μέσα Ενημέρωσης και τους ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό, να συνεχίσουν. Απολαμβάνουμε αυτό το ταξίδι. Για εμένα είναι πρωτόγνωρο γιατί προέρχομαι από ένα χώρο, καθαρά εκπαιδευτικό αλλά αισθάνομαι ότι είμαι τυχερός.

Αν και ο χώρος του αθλητισμού καμιά φορά κουβαλάει παρεξηγήσεις, είμαστε εδώ για να τις διαψεύσουμε και να αποδείξουμε ότι ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει ωραίο θέαμα και να εκπαιδεύσει φιλάθλους στο να παρακολουθούν ένα παιχνίδι χειροκροτώντας και τους αντιπάλους και την ομάδα μας. Βέβαια αυτή η επιτυχία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που θα μας στήριζαν και στο προσκήνιο και στα μετόπισθεν.

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, αυτής της κατηγορίας, πολύ γρήγορα προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε και προσαρμοζόμαστε ακόμα. Υπάρχει μια πολύ δυνατή ομάδα, κάποιους από τους οποίους τους βλέπουμε σήμερα εδώ.

Όπως ο Παναγιώτης Κουνάκης και ο Μάνος Νικολιδάκης οι οποίοι αναλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του φόρτου υποστήριξης της ομάδας. Είναι σημαντικό ότι συνεργαζόμαστε με το Νίκο Αντωνιάδη. Είναι ένας προπονητής που θα εμπνεύσει την ομάδα μας. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Τριχιά που είναι ο διευθυντής του Αθλητικού Κέντρου και η συμβολή του είναι οπωσδήποτε σημαντική».

Τα καλύτερα έρχονται

Παναγιώτης Κουνάκης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κυριακούλη που μου έκανε την τιμή να είμαι ο πρόεδρος αυτής της ομάδας. Είναι μια πολύ ωραία και καθαρή προσπάθεια που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του τοπικού αθλητισμού. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.

Έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητή που έχει βαθιές γνώσεις του αθλήματος. Εύχομαι η Ρόδος να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα. Θεωρώ ότι έχουμε αρκετά χρόνια μπροστά μας στο βόλεϊ και η ομάδα μας θα μπορέσει να φθάσει στο σημείο να πρωταγωνιστήσει».

Να μπούνε οι βάσεις

Μάνος Νικολιδάκης:«Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ προσωπικά τον κ. Κυριακούλη για την τιμή που μου έκανε να ασχοληθώ με αυτή τη νέα προσπάθεια όπως και τον Γιώργο Τριχιά. Μεγάλος μας στόχος εκτός από το να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα είναι να προωθήσουμε την ιδέα του βόλεϊ στο νησί όπως συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε άριστες εγκαταστάσεις που μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε νέα τμήματα και να μπορέσουμε έτσι να δημιουργήσουμε μελλοντικά μια ομάδα που θα μπορεί να διατηρηθεί τα επόμενα χρόνια. Σας θέλουμε όλους κοντά μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Φέτος θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να βάλουμε τις βάσεις για να κάνουμε κάτι καλύτερο τα επόμενα χρόνια»

Πλάνο 5ετίας

Νίκος Αντωνιάδης (προπονητής): «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με επέλεξε για να είμαι ο προπονητής. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα γιατί είναι πρώτη φορά που η ομάδα ανεβαίνει σε Εθνική κατηγορία και χρειάζεται πολύ δουλειά. Βρήκα μια ομάδα που δεν περίμενα να δω. Τα παιδιά είναι πολύ καλά. Έρχονται στις προπονήσεις και είναι όλοι συνεπής. Δουλέψαμε πολύ από τις 25 Αυγούστου και δώσαμε ορισμένα φιλικά παιχνίδια και εδώ και στην Αθήνα.

Είμαστε πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει την Κυριακή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που έχουμε πολύ καλή συνεργασία και μας βοηθάει σε ότι χρειαστούμε. Με πολύ δουλειά η ομάδα θα καθιερωθεί στην κατηγορία και σε βάθος χρόνου θα μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Το πλάνο πρέπει να είναι τουλάχιστον πενταετίας.

Δεν γίνεται σε ένα χρόνο να κάνουμε θαύματα. Θέλει πολύ δουλειά, σοβαρότητα, προπόνηση, υπομονή και βοήθεια απ’ όλους για να μπορέσουμε να φθάσουμε το Δωδεκανησιακό βόλεϊ σε ένα επίπεδο καλύτερο από αυτό που είναι τώρα».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...