A2

Ηρακλής ανόδου και κορυφής

Ηρακλής ανόδου και κορυφής

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Σπύρου Παπαθανασάκη, ο Ηρακλής επικράτησε στο Κατσάνειο με 3-0 του Πιερικού κατά την 9η αγωνιστική της Α2 και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου.

Εύκολο απόγευμα είχαν οι παίκτες του Χρήστου Πάτρα στο Κατσάνειο, καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Ηρακλή και Πιερικού ήταν μεγάλη.

Οι «κυανόλευκοι» φρόντισαν να δείξουν πως είναι το φαβορί για την φετινή άνοδο και εντός αγωνιστικού χώρου και με το καθαρό 3-0 πήραν το τρίποντο και παράλληλα γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο τους..

Μεταξύ των θεατών που βρέθηκαν στο Κατσάνειο ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης συνοδευόμενος από τον γιό του Μαϊκ, καθώς και τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του ΓΣ Κώστα Τσιρογιάννη αλλά και τον πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ Σάκη Αποστολίδη.

Στο αγωνιστικό μέρος ο «Γηραιός» με πολύ καλό σερβίς και αποτελεσματικές επιθέσεις φρόντισε να κατακτήσει εύκολα τα δύο πρώτα σετ  με 25-13 και 25-11.

Ο Χρήστος Πάτρας στο τρίτο σετ της αναμέτρησης έκανε πολλές αλλαγές και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν μαζί στο σκορ  8-8 και για πρώτη φορά στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 9-10 . Ωστόσο γρήγορα οι «κυανόλευκοι» αύξησαν το σερί του και προηγήθηκαν με 17-11 για να τελειώσει το σετ με 25-17.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...