A2

Ηρακλής ανόδου στο Ζηρίνειο

Ηρακλής ανόδου στο Ζηρίνειο

Στα «κυανόλευκα» ντύθηκε το ντέρμπι της Κηφισιάς στην Α2 των γυναικών, αφού ο Ηρακλής επικράτησε του ΖΑΟΝ με 3-1 και  παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 1Ο όμιλο.

Υπέρ του Ηρακλή Κηφισιάς έληξε ο «εμφύλιος» των Βορείων προαστίων στον 1ο όμιλο της Α2 των γυναικών. Οι «κυανόλευκες»  συνεχίζοντας τις πολύ καλές τους εμφανίσεις κατάφεραν σε ένα γεμάτο Ζηρίνειο να πάρουν το τρίποντο απέναντι στον ΖΑΟΝ που ουσιαστικά πάλεψε μόνο στο πρώτο σετ.

Ο ΖΑΟΝ με πάθος, δύναμη και αγωνιστικότητα ξεκίνησε φουριόζος στην αναμέτρηση βραχυκυκλώνοντας τις γηπεδούχες που έκαναν αρκετά λάθη και έτσι το 25-13 έδωσε το προβάδισμα στις φιλοξενούμενες με 0-1.

Ωστόσο η συνέχεια ήτα διαφορετική στο παιχνίδι καθώς ο Ηρακλής Κηφισιάς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, περιόρισε τα λάθη του και με καλό σερβίς και επιθέσεις δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΖΑΟΝ.

Με το 25-18,25-13 και 25-18 ο Ηρακλής Κηφισιάς πανηγύρισε το τρίποντο, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα του από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Μάλιστα οι «κυανόλευκες» του Σπύρου Χουντουμάδη με τη νίκη τους αυτή διεύρυναν και την διαφορά τους από την ομάδα του Αστέρα στους δύο βαθμούς και συνεχίζουν να κρατάνε το πλεονέκτημα στον 1ο όμιλο  της Α2.

Αντίθετα για τον ΖΑΟΝ αυτή η ήττα  σταμάτησε το νικηφόρο σερί των δύο αγώνων που είχε και κρατά την ομάδα στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Χουντουμάδης): Κόνιαρη, Γκουντιμένκο, Χρυσομάλλη, Σπανού, Γεωργιάδη, Καστάνου/ Αγγελοπούλου (λ), Νικολογιάννη, Κορναράκη, Γκρέκα
ΖΑΟΝ (Μπλάμη): Καντάρη, Ντόνα, Αργυρού, Φιλιπιόνκα, Δαουλτζόγλου, Χοτοκουρίδου/ Ξηνταρά (λ), Μάρκου, Μπαφατάκη, Πλουμή

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...