Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ηρακλής «ώρα μηδέν»

Ηρακλής «ώρα μηδέν»

Σε οριακό σημείο φαίνεται πως βρίσκεται η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή, καθώς μετά την 6η φετινή της ήττα ο πάγκος της ομάδας είναι κενός και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος προπονητής να τον «ζεστάνει».

Η πρόσφατη παραίτηση του τεχνικού των “κυανόλευκων”, Γιάννη Πετίδη ήρθε να προστεθεί σε ένα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος και μόνο ως “ριψάσπις” δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Έλληνας προπονητή, που ανέλαβε την ομάδα μετά το τέλος της περσινής σεζόν, ξέροντας πως δύσκολα θα καλυφθούν τα κενά των διεθνών Στράντζαλη, Κωνσταντινίδου .
Στόχος της παραίτησής του  ήταν να λειτουργήσει ως… ηλεκτροσόκ, όχι μόνο για τις νεαρές αθλήτριές του, αλλά και για την… όποια διοίκηση υπάρχει πλέον στον ιστορικό συλλόγο της Θεσσαλονίκης.

«Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες για τη συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλλαν μέχρι σήμερα» ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο www.volleyplanet.gr , ένας ξεχωριστός προπονητής για το ήθος του προπονητή, «Για να αλλάξει όμως η δεδομένη άσχημη αυτή κατάσταση που βιώνει το τμήμα, έπρεπε να ταρακουνήσω λίγο τα πράγματα… Χρειάζονταν να γίνει ένα ηλεκτροσόκ!

Και νομίζω πως το timming ήταν κατάλληλο. Πρέπει να ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολο σε έναν προπονητή που αγαπάει αυτό που κάνει και την ομάδα του να ξέρει πότε πρέπει να φύγει. Κάτι που δυστυχώς εν διδάσκεται στα σχολεία…» τόνισε ο Γιάννης Πετίδης, που «λύγισε» συναισθηματικά βλέποντας στα αποδυτήρια τα κορίτσια του να κλαίνε την ώρα που τους ανακοίνωνε την απόφασή του.

Το θέμα λοιπόν είναι τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής για να σωθεί η χρονιά. Με τα οικονομικά προβλήματα και το μηδαμινό ενδιαφέρον που δείχνουν μέχρι σήμερα οι διοικούντες του συλλόγου, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν δύο μεταγραφές σε καίριες θέσεις που θα πάρουν το βάρος της ομάδας πάνω τους, αλλά και να δεχθεί κάποιος να καθίσει στον «ηλεκτρικό» πάγκο του Γηραιού, καθώς ακόμη και κάποιες περιπτώσεις  νεαρών τεχνικών που βολιδοσκοπήθηκαν, δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να πάρουν τέτοιο ρίσκο.