PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ισοφάρισαν Αιγάλεω, Ηλυσιακός

Ισοφάρισαν Αιγάλεω, Ηλυσιακός

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Αιγάλεω στην φετινή Pre League συνεχίστηκαν απέναντι στην ΑΕΚ καθώς οι «κυανόλευκες» των Δυτικών προαστίων επικράτησαν 3-1 της Ένωσης και ισοφάρισαν σε 1-1 την σειρά των play-off. Ισοφάριση και για Ηλυσιακό στη Νέα Σμύρνη.

Παίζοντας χωρίς άγχος και αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ το Αιγάλεω ισοφάρισε την σειρά των αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ και με το 3-1 δηλώνει έτοιμο για την υπέρβαση της ανόδου στην Α1.

Οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδη πραγματοποίησαν μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα τους και στο τέλος με το 3-1 πανηγύρισε τη νίκη και πλέον η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι που θα φιλοξενηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ανατροπή και στη Νέα Σμύρνη

Μεγάλη νίκη στη Νέα Σμύρνη πανηγύρισε και ο Ηλυσιακός. Οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν 3-1 του Πανιωνίου και ισοφάρισαν σε 1-1 την σειρά των αγώνων και το εισιτήριο της πρόκρισης θα κριθεί στα Ηλύσια.

Οι «κυανέρυθρες» αν και μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση κάνοντας το 1-0 στο τέλος μίλησε ο Ηλυσιακός που έφθασε στη νίκη ρεφάροντας την ήττα στην έδρα του και αποκτώντας το πλεονέκτημα εκ νέου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ PLAY-OFF

Αιγάλεω – ΑΕΚ 3-1 (25-20, 23-25, 25-23, 25-13)

Πανιώνιος – Ηλυσιακός 1-3 (25-18, 17-25, 18-25, 18-25)

Σάββατο 14 Απριλίου – 3ος αγώνας

ΑΕΚ – Αιγάλεω

Ηλυσιακός – Πανιωνιος

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...