Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία στο Βραχάτι

Ισοπαλία στο Βραχάτι

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσαν στο Βραχάτι Παμβοχαϊκός και Παναχαϊκή καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2.

Την δυνατότητα να βγάλουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα είχαν Μέρτεν και Λυκούδης μετά το φιλικό μεταξύ Παμβοχαϊκού και Παναχαϊκής.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε την ευκαιρία να κρατήσει τους παίκτες του ζεστούς και σε αγωνιστικούς ρυθμούς εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ και την ίδια ώρα ο Γιώργος Λυκούδης να κάνει ένα γερό τεστ λίγο πριν το μπαράζ ανόδου και την διεκδίκηση της επιστροφής των «ροσονέρι» στην μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά ισοδύναμε με τους γηπεούχους να προηγούνται δύο φορές με 31-29 και 26-24, ωστόσο αμφότερες φορές οι Αχαιοί φρόντισαν να ισοφαρίσου με το 20-25 και 23-25.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μέρτεν): Νέμεθ, Σαρικεΐσογλου, Τερζής, Ντουσάρμ, Ρόου, Τζορτζ Παπαδόπουλος / Ζήσης (λ), Δρογκάρης, Κανέλλος, Γεωργίου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Λιβαθηνός, Νίκο Ρουμελιώτης, Βασιλάκος, Ντονάς, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης / Μένιος Ρουμελιώτης (λ), Μούρτζης, Χρηστιάς, Γεωργακόπουλος, Καραμπέρης, Στούπης.