A2

Ιστορικός έτοιμος για άνοδο (video)

Ιστορικός έτοιμος για άνοδο (video)

Από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και την «καρδιά» της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε η χρονιά για τον Πανιώνιο εν όψει της συμμετοχής του στην Pre League με την Μαρία Καλαρά και τις αθλήτριες της ομάδας να δηλώνουν πως στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να βρεθούν όσο ψηλότερα μπορούν.

Η χρονιά στη Νέα Σμύρνη άρχισε με χαμόγελα και… αρκετό τρέξιμο στο ταρτάν του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Εκεί όπου η Μαρία Καλαρά και οι άνθρωποι του Ιστορικού υποδέχθηκαν παλιές και νέες αθλήτριες και ευχήθηκαν μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στέλλα Λαγουδάκη, Άννα Καρπουζά, Βασιλική Χατζηκωνσταντά, Ελευθερία Μανιατογιάννη, Δίκη Κάλλη και Βάσια Νικολοπούλου αποτέλεσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιστορικού που ξεκινά με υψηλές προσδοκίες τη νέα χρονιά.

Καλαρά : «Να πάμε τον Πανιώνιο ψηλά»

Η Μαρία Καλαρά έχοντας όλες τις αθλήτριές στην διάθεσή τις καλωσόρισε και πριν ξεκινήσουν το.. τρέξιμο αναφέρθηκε στη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας τονίζοντας «Έχουν έρθει αρκετά κορίτσια, έχει μείνει και ένας πολύ καλός κορμός από πέρσι και θέλουμε να δέσει σιγά σιγά η ομάδα και να γίνουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Φέτος θα πάρουμε μέρος σε μία πολύ δυνατή κατηγορία. Θα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα, στο οποίο ελπίζουμε να είμαστε πρώτα απ’ όλα υγιείς και από κει και πέρα να βρεθούμε σαν ομάδα και να πάμε τον Πανιώνιο όσο πιο ψηλά γίνεται».

Λαγουδάκη : «Καλή αρχή. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο»

Μετά τον Παναθηναϊκό η Στέλλα Λαγουδάκη θα αγωνίζεται στον Πανιώνιο και όλοι περιμένουν πολλά από την έμπειρη και δυναμική ακραία. Η ίδια πάντως φρόντισε να μιλήσει λίγο και να δώσει απαντήσεις εντός γηπέδου τονίζοντας «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στον Πανιώνιο γιατί είναι ομάδα με στόχους. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα και το μόνο που μπορούμε να πούμε καλή αρχή».

Άννα Καρπουζά : «Ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις»

Η Άννα Καρπουζά δήλωσε ενθουσιασμένη από τις πρώτες της εντυπώσεις στις «κυανέρυθρες» και αναφερόμενη στη νέα χρόνιά δήλωσε  «Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ θετικές. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι πάρα πολύ καλοί, τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα και ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις».

Μπακοδήμου : «Ανταγωνιστικότεροι τη νέα χρονιά»

Η Φαίη Μπακοδήμου ως «παλιά» της ομάδας υπογράμμισε πως ο Πανιώνιος θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικός από την περσινή χρονιά, ευχόμενη να ξαναζήσει μοναδικές στιγμές

«Έχουν έρθει πολλά καινούρια άτομα στην ομάδα, ακόμη είμαστε στο στάδιο που γνωριζόμαστε και προσπαθούμε να βάλουμε τα νέα κορίτσια στο κλίμα του Πανιωνίου» δήλωσε η νεαρή ακραία και συμπλήρωσε «Από κει και πέρα, η νέα περίοδος θα είναι πιο ανταγωνιστική από πέρσι και οποιεσδήποτε εμπειρίες παίρνεις μέσα στο γήπεδο είναι χρήσιμες, μαθαίνεις από αυτές και τις χρησιμοποιείς στα επόμενα χρόνια. Η περσινή χρονιά για μένα ήταν τεράστια εμπειρία και θα ήθελα να ξαναζήσω παρόμοιες στιγμές».

Η επίσημη πρώτη του Πανιωνίου από το NSTV.GR

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...