ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: «Οι άγγελοι του Κώστα Παπαδόπουλου» (vid)!

Ιταλία: «Οι άγγελοι του Κώστα Παπαδόπουλου» (vid)!

Στην αγαπημένη του Ιταλία και συγκεκριμένα στην παραλιακή πόλη της επαρχίας του Φέρμο, Porto Sant’ Elpidio, θα βρει η νέα σεζόν τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας με τον Α.Ο. Θήρας ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας Volley Angels Project (Β2 Serie).

O 47χρονος τεχνικός, που από το 2018-20 βρίσκονταν στον πάγκο της  της G.S. Palzola Pavic (Β1 Serie), Romagnano Sesia, επέστρεψε στα γήπεδα της γειτονικής χώρας, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στη B1 Serie.

Αξίει να σημειωθεί, πως ο Κώστας Παπαδόπουλος από το 2013-17 διετέλεσε προπονητής της  G.S Argentario, Γυναίκες (Β1 Serie), στο Τρέντο Iταλίας, ενώ ήταν και μέλος του τεχνικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Νεανίδων της Ιταλίας συνεργαζόμενος με τον ομοσπονδιακό Maurizzio Moretti.

Μάλιστα η νέα ομάδα του Παπαδόπουλου, σε ρυθμούς… συρτάκι, επεφύλαξε στον γεννημένο στην Έδεσσα προπονητή ένα θερμό καλωσόρισμα με ξεκάθαρα αρχαιοελληνικό χαρακτήρα, αποκαλώντας το μέλος του Συνδέσμου Ιταλών Προπονητών, “καλό καγαθό”.