ΔΙΕΘΝΗ

Ήταν δίκαιο, το’ κανε πράξη ο Αθανασόπουλος- Και τώρα το Κύπελλο!

Ήταν δίκαιο, το’ κανε πράξη ο Αθανασόπουλος- Και τώρα το Κύπελλο!

Με… σπασμένα φρένα συνεχίζει την πορεία της στην Ουγγαρία η Βάσας Βουδαπέστη του Γιάννη Αθανασόπουλου, καθώς στο β’ ημιτελικό του Κυπέλλου η ομάδα της Έλληνας τεχνικού άλωσε με 2-3 (24-26, 20-25, 30-28, 25-12, 10-15) την έδρα της Békéscsaba και έκλεισε ραντεβού με το πολύτιμο τρόπαιο στο τελικό της οργάνωσης.

Με τον αέρα και την ψυχολογίας του 3-0 της Βουδαπέστης τα κορίτσια του “δικού” μας “εκλέκτορα” της Τσεχίας, μπήκαν αποφασισμένες στο ματς να καθαρίσουν την πρόκριση. Προηγήθηκαν 2-0, αλλά η, αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, γηπεδούχος αντέδρασε άμεσα και πάλεψε για την ανατροπή.  Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει 2-2 και να στείλει την πρόκριση στο ταί μπρέικ, όπου εκεί “μίλησε” η ανωτερότητα, το πάθος και η “δίψα” για διάκριση ης Βάσας,

“Αξίζαμε την πρόκριση” δήλωσε ικανοποιημένος στο Volleyplanet.gr ο τεχνικός της φιναλίστ ομάδας της Βουδαπέστης και ο Γιάννης Αθανασόπουλος, αφού έδωσε συγχαρητήρια σε αθλήτριες και τεχνικό επιτελείο για την επιτυχία πρόσθεσε: “Μετά από το πρώτο ματς είχαμε 7 θετικά κρούσματα. Δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε σωστά για 10 μέρες. Παρόλα αυτά δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και τις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού καταφέραμε να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας…”

Στο τελευταίο ραντεβού για το Κύπελλο η ομάδα της Βουδαπέστης θα διασταυρώσει τη φιναλίστ Szent Benedek που και στον β’ ημιτελικό επικράτησε δις με 3-2 της μέχρι σήμερα κατόχου του τίτλου Fatum Nyíregyháza.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ένα ακόμη Κύπελλο Γυναικών του εξωτερικού, “σηκώθηκε” στη Φινλανδία από ελληνικά χέρια , αυτή των τεχνικών της Πόλκι Κουούσαμο, Σωτήρη Γκότση – Αργύρη Αντιφάκου!

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...