Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ήταν όλοι εκεί…

Ήταν όλοι εκεί…

Τα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού τίμησαν την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου δίνοντας δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΚΑΕ πριν το τουρνουά μπάσκετ.

Τόσο η ανδρική ομάδα, όσο και η γυναικεία βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να τιμήσουν τον άνθρωπο που αγάπησε όσο λίγοι τον Παναθηναϊκό και στάθηκε δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε η ΚΑΕ ήταν αν όλοι εκεί. Όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, μαζί με το μπάσκετ και την ποδοσφαιρική ομάδα έδειξαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος. Κάτι που πολύ συχνά ανέφερε στις ομιλίες του και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Από τ ανδρικό τμήμα τους «πράσινους» αθλητές εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων, ενώ από την γυναικεία ομάδα παραβρέθηκε η Μαρία Λαμπρινίδου.

Από τα άλλα «πράσινα» τμήματα βρέθηκαν οι Μούλη (μπάσκετ γυναικών), Κουρλιάφτης (πόλο),  Κωνσταντινόπουλος (πινγκ πονγκ), Χιόνης (ράγκμπι), Δράκου (κολύμβηση),  Γκελαούζος (στίβος),  Θεοδωρίδης (άρση βαρών), Γεωργιάδου (ξιφασκία), Παπαδόπουλος (πυγμαχία), Μόλβαλης (καταδύσεις), Παπαθωμάς (σκοποβολή), Αναστασιάδη (τοξοβολία), Γκρίτζαλης (ποδόσφαιρο σάλας), Παπασάββας (ποδηλασία) Δρογκόπουλος (esports),   Κανιούρης (μοντέρνο πένταθλο) και Κουτσουρίδης (πάλη).