A2

Ήττα για τους Ροδιτες…

Ήττα για τους Ροδιτες…

Την τέταρτη ήττα της σε πέντε παιχνίδια γνώρισε η Ρόδιων Άθλησις, καθώς ο Πανελλήνιος με το 3-2 στη Ρόδο πανηγύρισε τη νίκη κατά την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη, αν και πάλεψε αρκετά απέναντι στον Πανελλήνιο προηγούμενη δύο φορές με 1-0 και 2-1, στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει τον αγώνα εκεί που ήθελε, αφού τα πολλά λάθη έφεραν την ανατροπή για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι και κατέκτησαν τη νίκη με 3-2.

Κομβικό σημείο του αγώνα το 4ο σετ όταν και οι γηπεδούχοι έχοντας το προβάδισμα με 2-1 ξεκίνησαν πολύ καλά κάνοντας το 6-1. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 7-0 έκαναν το 6-8 και φρόντισαν να μην ξαναχάσουν το πλεονέκτημα που τους έφερε στο τάϊ-μπρεϊκ και εν συνεχεία τη νίκη.

Ωστόσο οι «νεοφώτιστοι» έδειξαν πως παλεύουν κάθε αγώνα για τη νίκη. Μάλιστα στο γήπεδο της Ρόδου οι «Ιππότες» είχαν την συμπαράσταση 250 φιλάθλων τους όμως αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Πανελλήνιος που πήρε μια νίκη ψυχολογίας και κοιτά με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...