BEACH VOLLEY

Ήττα στη Νότιο Αφρική, πρόκριση στο Μπακού

Ήττα στη Νότιο Αφρική, πρόκριση στο Μπακού

Την ήττα –αποκλεισμό στο τάϊ-μπρέϊκ από τις Γιαπωνέζες Τάκε/Μιζόε γνώρισαν στο Open της Νοτίου Αφρικής οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη καταλαμβάνοντας έτσι την 5η θέση της διοργάνωσης που τις χαρίζει την πρόκριση στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Η αήττητη πορεία της Βίκης Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτσιάνη στη Νότιο Αφρική τερματίστηκε άδοξα λίγο πριν τα ημιτελικά. Οι Τάκε/Μιζόε φρόντισαν να πάνε την αναμέτρηση στα τρία σετ και εκεί με το 2-1 (18-21, 21-19, 15-8) να πάρουν τη νίκη απέναντι στις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη…
Η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ προηγήθηκε με 1-0, αλλά μετά την απώλεια του β’ σετ στις λεπτομέρειες, δεν άντεξε και έχασε εύκολα στο τάι μπρέικ ολοκληρώνοντας έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014.

Μαρία και Βίκυ κατέλαβαν την 5η θέση στην τελική κατάταξη και με τους 300 βαθμούς που προσέθεσαν στην συνολική τους βαθμολογία σφράγισαν την παρουσία τους στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούνιο στο Μπακού, κλείνοντας πετυχημένα την πρώτη σεζόν από τη στιγμή που έγιναν ξανά ζευγάρι στην άμμο.