Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ιβάνοβιτς: «Παραμονή και ανταγωνιστική ομάδα»

Ιβάνοβιτς: «Παραμονή και ανταγωνιστική ομάδα»

Οι πρώτες δηλώσεις του Βέσκο Ιβάνοβιτς στο επίσημο site της ομάδας του Μαρκόπουλου μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Σέρβου τεχνικού με τον ΑΟΜ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

-Ήταν εύκολη η απόφασή σας να συνεχίσετε και του χρόνου στον ΑΟ Μαρκοπούλου;

– Μετά την εκλογή του κ. Ευαγγελίου ως προέδρου του νέου ΔΣ του συλλόγου ύστερα από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση και λαμβάνοντας υπόψη την περσινή επιτυχημένη συνεργασία μας, δε θα μπορούσα να αρνηθώ μια πρόταση ανανέωσης. Η απόφαση ήταν εύκολη.

– Πότε θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν;

Φέτος θα ξεκινήσουμε νωρίτερα την προετοιμασία, λόγω του μεγάλου αριθμού νεαρών αθλητριών που θα λάβουν μέρος σε αυτήν, ώστε να είναι έτοιμες να αγωνιστούν στη γυναικεία ομάδα.

– Του χρόνου θα έχετε διπλό ρόλο στην ομάδα, αφού θα αναλάβετε και Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Νεανίδων και Κορασίδων. Τι αλλαγές σκοπεύετε να κάνετε στη λειτουργία της ακαδημίας μας;

Μεγάλες αλλαγές δε θα χρειαστεί να γίνουν γιατί η κ. Καλαρά έκανε εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με τη Μαρία θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να ετπιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

–Οι στόχοι σας για τη νέα σεζόν;

Ο πρώτος μας στόχος είναι η εύκολη παραμονή στην Α1 Εθνική Κατηγορία και η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Ο δεύτερος στόχος μας είναι προετοιμάσουμε και να βγάλουμε νέες αθλήτριες που θα στελεχώσουν στο μέλλον τη γυναικεία ομάδα.