ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κ. Κις: Αλλάζει ο τρόπος σκέψης, με περισσότερες γυναίκες προπονήτριες

Κ. Κις: Αλλάζει ο τρόπος σκέψης, με περισσότερες γυναίκες προπονήτριες

Η τεχνικός του Ηλυσιακού Κάταλιν Κις που σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 44 της χρόνια, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο volleyball.gr.

Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1979 στο Σέγκεντ της Ουγγαρίας, δεν άργησε να ερωτευτεί από μικρή ηλικία τη χώρα μας, την οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά με τους γονείς της (στη Χαλκιδική). Σίγουρα, όμως, δεν φανταζόταν το 2005 που ήρθε για να αγωνιστεί για τον Ηρακλή Κηφισιάς ότι 18 χρόνια μετά θα είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών.

Η πρώην διαγώνια του Ηρακλή Κηφισιάς, του Κτησιφώντα Παιανίας, του Πανιωνίου, της Α.Ε.Κ., του Ολυμπιακού, της Ηλιούπολης και του Άρη μεταξύ άλλων, βρίσκεται από την αρχή της σεζόν 2022-23 στη τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού, στη πρώτη της χρονιά ως προπονήτρια στη Volley League Γυναικών.

Η Κάταλιν Κις μίλησε για όλα. Για τη καριέρα της, το τελευταίο της παιχνίδι, τη προπονητική που πάντα ήξερε ότι θα ακολουθήσει, τις δυσκολίες μίας γυναίκας προπονήτριας που είναι παράλληλα και μητέρα, για τους στόχους του Ηλυσιακού στην ανταγωνιστική Volley League Γυναικών και η αναφορά στην εξέλιξη της Αθηνά Παπαφωτίου.
Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: