A2

Kαφέ και γλυκό στην …Πλατεία!

Kαφέ και γλυκό στην …Πλατεία!

Eνα ευχάριστο διάλλειμα για γλυκό και καφέ, έκανε μετά την σκληρή προπόνηση η ομάδα βόλλευ του Πανιωνίου που επισκέφτηκε το «CAKE» στην πλατεία Νέας Σμύρνης που είναι χορηγός της.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της Διαδικτυακής Τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης nstv.gr – Επίσημου Χορηγού Επικοινωνίας των Ομάδων βόλεϊ του Πανιωνίου για να καλύψει την εκδήλωση.

H Αγγελική Οικονομάκη, παίκτρια της του Πανιωνίου, υποστήριξε σε δηλώσεις της ότι οι έχει ανέβει πάρα πολύ η ψυχολογία των “κυανέρυθρων” με το δυναμικό αυτό ξεκίνημα που έχει κάνει (δύο νίκες με 3-0 σετ), αλλά ταυτόχρονα αγχώνεται γιατί δε θέλει να απογοητεύσει τον κόσμο.

Η Άσπα Πανταζή, το σημα κατατεθέν και μορφή του Πανιωνίου, σε ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι οι αθλήτριες να συνδυάζουν αγώνες, προπονήσεις, δουλειά και προσωπική ζωή, απάντησε πως τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά όταν αγαπάς κάτι και θες να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου τα καταφέρνεις.Μάλιστα  δήλωσε πολύ αισιόδοξη  για τη συνέχεια.

Σίγουρη για την καλή πορεία της ομάδας παρουσιάστηκε και η Βίβιαν Μαγγίνα. Ανέφερε ότι την επόμενη αγωνιστική κόντρα στο Μεσσηνιακό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 17:00 στο κλειστό γήπεδο Αρτάκης, ότι: «Πιστεύω πολύ σε εμάς. Είμαστε πολύ έτοιμες και νομίζω το έχουμε».

Ο Νίκος Κωστακόπουλος, προπονητής του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στο όμορφο αυτό διάλειμμα των αθλητριών από τις υποχρεώσεις τους και σχολίασε ότι όλα τα τμήματα  βόλεϊ του Πανιωνίου έχουν ξεκινήσει πολύ καλά (εφτά παιχνίδια με 3-0 σετ) και είναι πολυ καλό σημάδι για την φετινή πορεία γυναίκων και νεανίδων.

Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στις ομάδες  βόλεϊ του Πανιωνίου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...