A2

Καφεδάκι και κουβεντούλα… στου Βενέτη!

Καφεδάκι και κουβεντούλα… στου Βενέτη!

Για να απολαύσουν το απογευματινό τους καφεδάκι…κατηφόρισαν τα κορίτσια του ΑΣ.ΠΕ.Θέτις Βούλας στο Βενέτη Food Hall. Μέσα σε χαλαρό κλίμα, παίκτριες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, βρήκαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν απο τις συνεχείς  αγωνιστικές υποχρεώσεις και να κουβεντιάσουν με τους υπεύθυνους  του καταστήματος της Βούλας.

Να σημειωθεί ότι η  γνωστή αλυσίδας φούρνων είναι ανάμεσα στους υποστηρικτές του συλλόγου, οπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου:

‘Tο κατάστημα Βενέτη Food Hall στην Βούλα(Βασιλέως Παύλου 4), υποστηρικτή  του ΑΣ.ΠΕ.Θέτις Βούλας, επισκέφτηκε την Πέμπτη, το γυναικείο τμήμα του συλλόγου και απόλαυσε τον απογευματινό του καφέ, έχοντας την δυνατότητα να τα πει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς λίγο πριν την βραδινή του προπόνηση.

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Τάσος Τριανταφύλλου και η Γραμματέας Δήμητρα Τσουβάλα. Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη κο Κώστα Καλαματιανό για την έναρξη της συνεργασία μας με το Βενέτης Food Hall της Βούλας.”

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...