ΔΙΕΘΝΗ

Και επισήμως στα «βελούδινα χέρια» της Κωνσταντινίδου η Vero Volley Milano

Και επισήμως στα «βελούδινα χέρια» της Κωνσταντινίδου η Vero Volley Milano

H διεθνής πασαδόρος Λαμπρινή Κωνσταντινίδου είναι και επίσημα το 9ο φετινό αστέρι της ιταλικής Vero Volley Milano, με την ανακοίνωση της φιναλίστ του Champions League να επιβεβαιώνει πανηγυρικά ένα ακόμη δημοσίευμα του Volleyplanet.gr.

Μετά λοιπόν τις ανανεώσεις των Alessia Orro, Paola Egonu, Myriam Silla, Helena Cazaute (Γαλλία), Laura Heyrman (Βέλγιο), την απόκτηση των Juliette Gelin (Γαλλία), Hena Kurtagic (Σερβία) και την επιστροφή της Anna Danesi μετά από 2 χρόνια στη Νοβάρα, η 28χρονη Θεσσαλονικιά Νταμπλούχος (2018-2019) και Κυπελλούχος Ελλάδας (2022-2023) προστέθηκε στον “γαλαξία αστεριών” της ομάδας του Μιλάνου. Εν αναμονή λοιπόν και των επόμενων μεταγραφικών κινήσεων, η φιναλίστ Κυπέλλου & Σούπερ Καπ Ιταλίας, θα στηριχθεί στα “βελούδινα χέρια” της διεθνούς μας για να κυνηγήσει και φέτος τη διάκριση στη γειτονική χώρα, αλλά και στο Champions League.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα φορέσω τη φανέλα της Vero Volley την επόμενη σεζόν” ανέφερε η Κωνσταντινίδου στις πρώτες της επίσημες δηλώσεις της ιστοσελίδας της ιταλικής ομάδας και πρόσθεσε:” Οι φιλοδοξίες μου είναι πολύ υψηλές, θα παίξω με τις κορυφαίες παίκτριες στον κόσμο σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Επέλεξα την ομάδα του Μιλάνου, γιατί, εκτός του ότι είναι ένας σύλλογος που θέτει πολύ υψηλούς στόχους, μου επιτρέπει να δουλέψω σε ένα περιβάλλον που στοχεύει στην τελειότητα! Ανυπομονώ να νιώσω όλη τη ζεστασιά των φιλάθλων μας, τα λέμε σύντομα και πάμε… Vero Volley! ” είπε ξετρελαμένη για το νέο τεράστιο άλμα της καριέρας της η πρώην “μαέστρος” της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή ομάδα του Ιταλού τεχνικού Στέφανο Λαβαρίνι, θα σμίξουν ξανά μετά από 11 χρόνια και τις μονομαχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Κορασίδων του Μπαρτ, η 5η στην τελική κατάταξη πασαδόρος της τότε Εθνικής μας  (φωτό) και η φιναλίστ Ιταλίδα κεντρική, αυτή τη φορά όμως ως συμπαίκτριες.