Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καλαϊτζάκη: «Είναι… αλλιώς στην έδρα μας»

Καλαϊτζάκη: «Είναι… αλλιώς στην έδρα μας»

Την πεποίθηση ότι η Ελπίδα θα συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις στους Αμπελοκήπους εξέφρασε η άσος της νεοφώτιστης ομάδας ενόψει της δύσκολης μεθαυριανής (24/2) αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών στο «Ι. Λεμονίδης» (19.30) με τον φιλόδοξο Πανναξιακό.

Η ομάδα των Αμπελοκήπων παραμένει «κολλημένη» στην 10η θέση, αλλά περίπου δύο 24ωρα πριν από την προτελευταία φετινή εμφάνιση των “πράσινων” της Θεσσαλονίκης μπροστά στο κοινό της, η Βίκυ Καλαϊτζάκη πιστεύει ότι η Ελπίδα θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο γήπεδό της.

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ασχέτως των τελευταίων αποτελεσμάτων. Γνωρίζουμε ότι τα περιθώρια για την παραμονή μας έχουν στενέψει αρκετά, όμως στηριζόμαστε στις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει στην έδρα μας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με διάθεση τόσο γι’ αυτό το παιχνίδι όσο και τα επόμενα», σχολίασε η 23χρονη κεντρικός της νεοφώτιστης ομάδας, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με δύο πρώην αθλήτριες της Ελπίδας, τις πασαδόρους της ομάδας της Νάξου πλέον, Βίκυ Σεφεριάδου και Κωνσταντίνα Δρακουλίδου