BEACH VOLLEY

Καλαματιανό τουρνουά με… new entries στο ΚBV

Καλαματιανό τουρνουά με… new entries στο ΚBV

Με ένα τουρνουά ευρωπαϊκών προδιαγραφών αλλά και πολλές άλλες νέες εκπλήξεις αρχίζει το καλοκαιράκι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Kalamata Beachvolley, Ναυαρίνου 223, Παραλία Καλαμάτας για όλους τους φίλους της… άμμου.

Και όταν λέμε φίλους της άμμου δεν εννούμε μόνο τους λάτρεις του “βασιλιά των καλοκαιρινών σπορ” beach volley, καθώς το “καλεντάρι” της αγωνιστικής περιόδου 2016 της ΚBV καλύπτει από φέτος όλα τα… γούστα.

Πέρα λοιπόν από το “1ο διεθνές Τουρνουά Beach Volley Bodytalk”, που θα φιλοξενηθεί τη Παρασκευή 1-3 Ιουλίου 2016 στις υπέροχες εγκαταστάσεις με τα 2 υπερσύχρονα γήπεδα ολυμπιακών διαστάσεων με χαλαζιακή άμμο, Καφετέρεια, Εστιατόριο και Beach Bar πάνω στη Παραλία της Καλαμάτας, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, αλλά και των Εθνικών ομάδων Αγγλίας , Σκωτίας , Κύπρου τόσο στους άνδρες , όσο και στις γυναίκες, οι “ψυχές” του ΚΒV Courts και πρωταθλητές Μάνος Ξενάκης, Γιώργος Κουλιέρης και Κώστας Κουτράκης φέτος βάζουν στο πρόγραμμα και δυο… new entries!

Eκτός λοιπόν από τα γνωστά Τουρνουά Beach Volley, όπου θα μπορούν να λάβουν μέρος και ερασιτέχνες, αφού ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και τουρνουά silver κατηγορίας ανδρών-γυναικών, αλλά και το και Beach Tennis, το KBV θα διοργανώσει Τουρνουά Ποδοβόλλευ (Footvolley) καθώς και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βeach Racket.

Και όπως πάντα η εταιρία αθλητικών ενδυμάτων “Bodytalk” και Μέγας Χορηγός του KBV από το 2014, θα μοιράσει σε όλους τους συμμετέχοντες αγωνιστικά μπλουζάκια Bodytalk (αντρικά/γυναικεία),ενώ θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις με μουσική και Djs !

Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα του KBV στο facebook: https://www.facebook.com/KBV.Courts.Sea.Bar ή στα τηλέφωνα : 693-6708461 & 694-4504721.