A2

Κάλας ο πρώτος για το Ροδίων Άθλησις

Κάλας ο πρώτος για το Ροδίων Άθλησις

Το Ροδίων Άθλησις έκανε την πρώτη του ηχηρή μεταγραφή, αποκτώντας τον 21χρονο Πέτρο Κάλα ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον Γιάννη Τσακογιάννη για την προσφορά του την περυσινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ενίσχυσης:

“Ο 21χρονος Πέτρος Κάλας είναι η πρώτη μεταγραφή του Ροδίων Άθλησις. Ο Κάλας ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της πολύ καλής πορείας του Πανελληνίου αγωνιζόμενος ως διαγώνιος , αλλά και ως ακραίος σε αρκετούς αγώνες. Το διάστημα 2011-14 ανήκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού όπου συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, ενώ έκανε και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Ροδίων και θα είναι στη διάθεση του κ.Αντωνιάδη με την έλευση του στη Ρόδο περί τα μέσα Ιουνίου . Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή η οποία θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του Ροδίων”.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωσης:

“Η διοίκηση του Ροδιων Αθλησις θελει να ευχαριστήσει τον Ιωάννη Τσακογιάννη για την προσφορα του την περσινή χρονια στην ομαδα και του εύχεται καλη επιτυχία στην επαγγελματική του επιλογή και καλη σταδιοδρομία . Ο Ιωάννης δυστυχως την νέα χρονια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Θεσσαλονίκη δεν θα συνεχίσει στην ομαδα αλλα ειναι δική του επιθυμία και επιλογή το δελτίο του να παραμείνει στην ομαδα του Ροδιων Αθλησις ως ένδειξη του πολυ καλού κλίματος που συνάντησε στο αγωνιστικό τμημα .
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας αν τα φέρει έτσι ο χρόνος και οι συγκυρίες και ο Ιωάννης καταφέρει να ξανα αγωνιστεί έστω και για έναν αγώνα με τα χρώματα της Ομάδος μας. Σε ευχαριστούμε”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...